Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Foto: Spilgtākie mirkļi no “bet bet” jubilejas turnejas koncertiem Staburagā un Dzērbenē

Redakcija
Redakcija
Grupa “ bet bet” atzīmējot savu 25. pastāvēšanas gadadienu, šovasar rīko īpašu turneju, uzstājoties tajās vietās Latvijā, kurās šo garo gadu laikā tā vēl nekad agrāk nav sniegusi pilnvērtīgus koncertus.

Līdz šim turnejas ietvaros jau sniegti koncerti: Allažos, Tumē, Vecvārkavā, Lubānā, Mārsnēnos, Madlienā, Rožupē, Staburagā un Dzērbenē. Šo piektdien koncerts notiks Kandavas estrādē un šo koncertu plānots arī ierakstīt sadarbībā ar Latvijas Radio 2, bet sestdien, 20. augustā paredzēts neliels akustiskais bezmaksas mini koncerts Latgales pusē, Upītes tautas namā.

Katrā no koncertu vietām, grupa sniedz nepilnu divu stundu garu koncertprogrammu, atskaņojot dziesmas no sava jaunākā albuma “Vasara nebeigsies nekad”, kā arī izpilda visus savus slavenākos hitus, kas radīti šo 25 gadu laikā. Pēc koncerta grupa vienmēr dodas sniegt autogrāfus sanākušajiem un labprāt fotografējas ar koncerta apmeklētājiem.

Biļetes iepriekšpārdošanā - 4.99 eur Biļešu paradīzes kasēs un internetā.
Foto: MicRec arhīvs