Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


Neatkarīgais tirgus Kalnciema kvartālā

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 12. novembrī Kalnciema kvartālā no 10.00 līdz 16.00 jau tradicionāli notiks “Neatkarīgais tirgus”, kur, paralēli iecienītajiem Latvijas lauku labumiem un gastronomiskajām inovācijām, varēsiet iegādāties dažnedažādus patriotiskus priekšmetus - piespraudes, sveces, šalles, cepures un dažādus suvenīrus.
Ģimenes ar bērniem aicinām piedalīties 3 dažādās darbnīcās:

Brūnajā mājā:
No 11.00-15.00 norisināsies stikla mākslas darbnīca "Mozaīka". Tā būs iepazīšanās ar stikla mākslas smalkumiem un iespēja izgatavot savu mazo darbiņu. Dalība bez maksas.

Norises galerijā:

No 11.00-15.00 notiks "Lāpu darbnīca" - iemācīsimies izgatavot savu koka lāpu ar ko iet gājienā, iedegt Ziemassvētku bluķi vai Jāņu ugunskuru vai vienkārši padarīt savus svētkus īpašākus. Tas ir vienkārši, piedalīties var ikviens. Ja ir vēlēšanās izgatavoto lāpu ņemt uz mājām, tās cena ir 6.00 eiro.

No 11.00-14.00 Kalnciema kvartālā pirmo reizi Kalnciema kvartālā notiks “LEGO robotu skolas” bezmaksas iepazīšanās nodarbība, kurā interesentiem būs iespēja pieteikties arī uz tālākajām nodarbībām.
Alfarobot robottehnikas skola speciālistu vadītās nodarbības ar konstruktoru Lego Education WEDO - tas ir efektīvs izglītošanās veids, lai iemācītu bērniem tehniskos priekšmetus jau bērnībā. WEDO komplekti attīsta prasmes konstruēšanā, darbu komandā, komunikāciju grupā, darbu ar planšetdatoru. Atklājiet saviem bērniem aizraujošo robottehnikas pasauli.