Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:70, Did:0, useCase: 3


Kā bijušais hokejists Jēkabs Rēdlihs pārvarēja lielākās bailes dzīvē

Redakcija
Redakcija

Lai sasniegtu lielus mērķus, reizēm nākas pieļaut pamatīgas kļūdas, par kurām publiski stāsta vien paši drosmīgākie – FuckUp Nights Riga pasākumu dalībnieki, kuru stāsti ar LMT atbalstu ir skatāmi arī LMT Viedtelevīzijā. Nu tajā pieejama viena no pašām jaunākajām epizodēm ar bijušā hokejista, HK “Kurbads” trenera un privātskolas “DOMDARIS” sporta skolotāja un dzīves kouča Jēkaba Rēdliha piedalīšanos.

Jēkabs Rēdlihs brangas neražas ir piedzīvojis vairākkārt, un dažas no tām bijušas tik skarbas, ka pat satricinājušas veselību, taču vienlaikus likušas būtiski pārvērtēt prioritātes un saprast, ko tad dzīvē īsti gribētos darīt. Jēkaba ceļš nav bijis gluds ne sportā, ne izglītībā un karjerā, taču tēvs vienmēr mācījis – vai nu dari, vai brauc mājās. Tā nu Jēkabs arī darījis, reizēm līdz spēku izsīkumam. Tomēr viens no satraucošākajiem notikumiem bija saistīts Jēkaba lielākajām bailēm: “Es šausmīgi baidos no augstuma, trīs metru augstumā jau esmu tuvu ģībonim. Un tā nu reiz draugs pierunāja nošļūkt pa virvi pāri upei. Es diez vai būtu saņēmies, ja meita nestāvētu blakus un nepukstētu: nu, tēti, tu brauksi, ko tu tur gaidi?, – taču man neviens nepateica, ka upes vidū sekos brīvais kritiens gumijas trosē... Pēc tam gan biju draugam pateicīgs, jo ir skaidrs – ja es šito pārdzīvoju, tad varu pārdzīvot jebko!”

Kāpēc ne reizi vien ir licies – nu beidzot klāt zvaigžņu brīdis! –, bet tomēr tā nav sanācis, kāda ir latviešu vīriešu galvenā problēma, un kādēļ cilvēki dara darbu, ko nevajadzētu uzņemties, – par to un daudz ko citu, kas ved pie vienas atziņas – mēs katrs varam iet uz savu personīgo bronzu (zeltu), tikai jāsaprot, ko īsti gribam, – Jēkabs stāsta jaunajā epizodē, ko var noskatīties ŠEIT.

Visas FuckUp Nights Riga sērijas bez maksas pieejamas LMT Viedtelevīzijā.

FuckUp Nights ir globāla kustība, kas radusies 2012. gadā Meksikā, kad draugu grupa neformālā gaisotnē dalījās stāstos par neveiksmēm savā profesionālajā darbībā. Šobrīd FuckUp Nights pasākumi tiek rīkoti jau vairāk nekā 200 pilsētās un vairāk nekā 40 valstīs, un tajos sabiedrībā populāri un mazāk zināmi cilvēki, kas nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes, stāsta par neražas reizēs gūto pieredzi un mācībām.