Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


6 nosacījumi, lai patiktu sev un citiem

Redakcija
Redakcija

Vai esat pamanījuši, ka ir tādu cilvēki tips, uz kuriem no malas skatoties, šķiet, ka viss viņiem dzīvē padodas un ir vislabākajā kārtībā? Pat tad, ja viņiem nav otras pusītes, šie cilvēki neskumst, jo viņu tuvumā noteikti ir daudz draugu un vismaz pāris pielūdzēju. Kur tad meklējams viņu veiksmes un neatvairāmā magnētisma noslēpums?

1. Šie cilvēki vienmēr ir pozitīvi noskaņoti. Bet pozitīvisms, kā zināms, ir katra paša peronīga izvēle.
Jā, arī viņus reizēm piemeklē spēku izsīkums, neveiksmes un pat ne visai labs noskaņojums, taču kopumā viņi tic labajam un veiksmei.

2. Viņi uzņemas atbildību. Daudz vieglāk būt pozitīvam un laimīgam, kad esi pārliecināts par to, ka viss tiek kontrolēts, un ka tu pats esi atbildīgs par savu dzīvi. Kad tu meklē, ko vainot savās neveiksmēs- tas nav ne glīti, ne pareizi. Tā tu tikai izstaro negatīvismu, kuru citiem nākas uzņemt uz sevi.

3. Viņi strādā pie tā, lai būtu laimīgi. Un tas notiek ne jau tikai regulāri iestāstot sev, ka viss ir labi. Viņi dara visu iespējamo, lai tas tiešām tā būtu.

4. Viņi citos cilvēkos meklē labo. Attiecības ar apkārtējiem veidojas daudz sarežģītākas, kad tu pastāvīgi viņos meklē kļūdas un slikto. Savukārt, ja esi pārliecināts, ka katrā cilvēkā ir kaut kas labs un izmanto viņa labās īpašības, attiecības veidojas daudz veiksmīgākas.

5. Viņiem svarīga personīgā izaugsme un mērķi. Dažreiz cilvēki pārdzīvo par to, ka viņiem jāziedo savi sapņi ģimenes un attiecību dēļ. Taču tas ir tālu no patiesības. Vienkārši jāatrod cilvēks, kas jūs atbalsta un attiecības, kas spēj sastrādāties ar jūsu sapņiem. Kaisle pret vēl kaut ko, nevis tikai otru cilvēku, attiecībām tikai palīdz, pasargājot no skumjām, garlaicības un rutīnas.

6. Viņi mīl sevi. Varbū tas šķiet dīvaini, taču kamēr tu nejutīsies labi pats savā ķermenī un neiemīlēsi to, tikmēr nebūsi tīkams arī citiem.

Ieskaties! Tas tiešām var noderēt!

Izlasiet šo Apgādā Zvaigzne ABC izdoto Ričarda Smolija kodolīgo un praktisko ceļvedi Vienošanās. Piedošanas ceļvedis un iemācieties piedot IKVIENAM pāridarītājam! Kas ir tādas vienošanās sāls? Jūs pretī saņemsiet pilnīga apmierinājuma sajūtu un nesatricināmu iekšēju harmoniju.

Šarmanti un reizē pārliecinoši autors pamato, kāpēc piedošana ir atslēga – patiesībā vienīgā atslēga – uz laimīgu dzīvi.

Izpildiet autora piedāvāto VIENOŠANOS, piedodiet un saņemiet piedošanu. Jūs kļūsiet brīvi un atšķirsiet jaunu lapu savas dzīves grāmatā.

Populārais garīga satura grāmatu autors un domātājs Ričards Smolijs nesola, ka šī grāmata mainīs jūsu dzīvi. Viņš tikai secina: kad beigsiet lasīt, tā jau būs uzlabojusies.

Viens no mūsdienu ievērojamākajiem ezoterikas rakstniekiem Ričards Smolijs (Richard Smoley) ir absolvējis Hārvarda koledžu un Oksfordas Universitāti. Ilgu laiku viņš bija atzinīgi vērtētā garīgā žurnāla Gnosis redaktors. Ričards Smolijs ir arī vairāku grāmatu autors, šobrīd viņš ir žurnāla Quest: Journal of the Theosophical Society in America un izdevniecības Quest Books redaktors.