Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Parīzes autošovā prezentētas jaunās Bridgestone Ecopia EP001S riepas

Parīzes autošovā prezentētas jaunās Bridgestone Ecopia EP001S  riepas
Jaunās Bridgestone Ecopia EP001S riepas.

Parīzes autošova laikā, riepām veltītajā zonā, Bridgestone prezentēja savus inovatīvos produktus: riepas, kas pilnībā gatavotas no ekoloģiski nekaitīgām un dabai draudzīgām izejvielām, konceptriepas Half Weight (sver divreiz mazāk kā pierastās riepas) un Air Free (bez gaisa). Te tika prezentēts arī Bridgestone pievilcīgais jaunums - riepas Ecopia EP001S.

Tās ir pirmās Bridgestone riepas, kas atbilst jauno ES riepu marķēšanas noteikumu A/A klases prasībām gan saķerei ar slapju virsmu, gan labākai degvielas ekonomijai. Tās atbilst ne tikai labākajiem Eiropas standartiem, bet ir pirmās riepas pasaulē, kas ieguvušas augstāko novērtējumu AAA arī Japānas riepu marķējuma sistēmā. Šīs Bridgestone Parīzes autošovā prezentētās jaunās Ecopia EP001S riepas pieejamas tirgū jau no oktobra. Sākotnēji tika prezentētas un būs pieejamas populārajā izmērā 195/65 R15 91H.

“Ecopia ES001S demonstrē Bridgestone tehniskās zināšanas, veidojot riepas gan ar zemu ripošanas pretestību, gan drošību pret slapjumu augstākajā vērtēšanas līmenī” saka Hosē Enrike Gonzales, patērētāju mārketinga un pārdošanas atbalsta direktors.

Uzlabotais Ecopia EP001S dizains iezīmē Bridgestone revolucionāro NanoProTech savienojumu, kas rada ierobežotus enerģijas zudumus un zemu kustības pretestību, neapdraudot citas darbības jomas.
Nepārspējama saķere ar slapju virsmu ir nodrošināta ar EP001S riepu dizainu, ieskaitot biezas, taisnas iedobes, lai mazinātu slīdēšanu un garas horizontālas svītras lai uzlabotu saķeri ar slapjām virsmām, labākais bremzēšanai mitrā laikā. Izgrebto bedrīšu virsma uzlabo protektora blokus un nodrošina efektīvu drenāžu. Tas viss papildināts ar apaļīgu ribu dizainu, kas izlīdzina spiediena izplatīšanos pa protektora blokiem.

EP001S speciālais dizaina un tehnisko uzlabojumu savienojums samazina enerģijas zaudējumus, sasniedzot par 16% labāku rites pretestību un par 11% samazinātu bremzēšanai nepieciešamo distanci nekā Ecopia EP150, kas jau pieejamas tirgū.

Kā rāda testēšanas rezultāti, Ecopia EP001S riepas ir ar augstu konkurētspēju gan riepu nodiluma, gan bremzēšanas, saķeres un degvielas ekonomijas ziņā.

Bridgestone Ecopia EP001S riepas jau pārdošanā. Meklē tās labākajos auto veikalos Latvijā.