Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Mācies pats! Bezmaksas datorskola

Lattelecom sociālā projekta Pieslēdzies Latvija! interneta lapā no šodienas pieejama pašmācības datorskola Mācies pats!.

Datorskolā apkopota informācija, kas būtu jāzina datora lietotājam iesācējam, kā arī sniegti padomi „gudriniekiem”. Skolā var apgūt prasmes kā lietot datoru, strādāt ar programmām, lietot e-pastu un meklēt informāciju, kā izpildīt praktiskus uzdevumus un testus, lai katrs pats var pārliecināties par savu datora prasmju līmeni.

Pieslēdzies Latvija! datorskola internetā: Jaunākās ziņas : Piesledzies, Latvija!

„Lielākai daļai jauniešu bērnībā vectētiņš mācīja pirmās makšķerēšanas iemaņas vai vecmāmiņa rādīja meitenēm kā jāpin ziedu vainags. Tagad ir pienācis laiks saviem vecākiem, vecvecākiem vai radiem parādīt, ka lietot datoru nav nemaz tik sarežģīti. Katrs Latvijas iedzīvotājs ir pelnījis iegūt šīs dzīvei nepieciešamās pamatzināšanas bez maksas. Pašmācības skolu mēs izveidojām, lai atvieglotu šo uzdevumu,” projektu komentē Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

     [+] [-]

, 2010-05-07 22:29, pirms 14 gadiem
lai veicas

     [+] [-]

, 2011-03-23 17:50, pirms 13 gadiem
835