Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:258, Did:0, useCase: 3


Stambula- viena no pasaulē labākajām iepirkšanās vietām

Redakcija
Redakcija

Stambula- viena no pasaulē labākajām iepirkšanās vietām
Foto: epadomi.lv

Stambula jau sen kļuvusi par pasaules tūrisma centru. Un tas nav nekāds brīnums, jo tieši Stambulā ir atrodams pilnīgi viss: sākot no seniem kultūras un arhitektūras pieminekļiem līdz brīnišķīgai un neatkārtojamai virtuvei. Taču Stambula iekarojusi arī modes dāmu sirdis, kā nekā tā ir milzīgs tirdzniecības centrs, kur katru gadu tiek rīkots grandiozs iepirkšanās festivāls Istanbul Shopping Fest. Šogad tas norit no no 7. līdz 29. jūnijam

Visu festivāla laiku pircējus gaida neticamas atlaides. akcijas un izklaidējoši pasākumi visos veikalos un tirdzniecības centros, kas piedalās İstanbul Shopping Fest 2014 festivālā.
Pie kam katrs no veikaliem festivāla laikā vārda tiešā nozīmē "iznāk" ar savu piedāvājamu uz ielas, un tirdzniecība, kas sākas jau no paša rīta, turpinās līdz pat vēlam vakaram.

Iepirkšanās Stambulā ir interesanta ne tikai patīkamo cenu dēļ. Tas ir īsts un neaizmirstams piedzīvojums, kura laikā katrs sajūtas īpašs un gaidīts.

Šogad iepirkšanās Stambulā ir sevišķi izdevīga, tā kā Eiropas labākā aviosabiedrība Turkish Airlines iepirkšanās festivāla laikā piedāvā lidojumiem noteiktajā virzienā speciālus tarifus, kā arī atpakaļceļam līdz 50 kg bagāžas pārvadāšanu par velti.

Fotogrāfijas no İstanbul Shopping Fest festivāla apskatāmas šeit