Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Kādu sporta veidu izvēlēties katrai zodiaka zīmei?

Redakcija
Redakcija

Izrādās, ka horoskops ietekmē pat noslieces uz noteiktiem sporta veidiem. Ja kādreiz izdarītā izvēle sakrīt ar zvaigžņu ieteikumiem, cilvēks var kļūt ja ne čempions, tad noteikti viens no labākajiem savā jomā. Pārbaudiet, vai jūsu izvēle sakrīt ar astrologu ieteikumiem.

Auns

Drosmīgie, apņēmīgie un harizmātiskie Auni ir dzimuši līderi, mērķtiecīgi, uzstājīgi un pārliecinoši, viņiem svarīga konkurence. Zvaigznes iesaka nodarboties ar skriešanu (īpaši īsām distancēm), autosacīkstēm, ārmrestlingu, klinšu kāpšanu. Derēs arī teniss, vieglatlētika, svarcelšana, airēšana, ātrslidošana, paukošana un šaušana. Komandu sporta veidos Auns bieži ir lielisks uzbrucējs un vada komandu, pat nebūdams kapteinis. Var sasniegt lieliskus rezultātus cīņas mākslā, taču jāsaudzē redze. Laiku pa laikam nodarbes var mainīt.

Vērsis

Vērša spēks un izturība ļauj gūt panākums gandrīz jebkurā sporta veidā, īpaši airēšanā, burāšanā, skriešanā un garo distanču sacīkstēs. Var pievērst uzmanību tādiem sporta veidiem kā vingrošana, dejas, joga, cīņas mākslas, spēka treniņi izturībai un soļošana. Smags treniņš un vēlme iegūt skaistu, spēcīgu ķermeni var padarīt viņus par labākajiem savā disciplīnā. Nevajadzētu pārspīlēt ar muskuļu masas palielināšanu, jo figūra patiešām sāks izskatīties pēc vērša. Pirms nodarbību sākšanas jāpievērš uzmanība iesildīšanai - tai jābūt pamatīgai un nesteidzīgai. Golfs ir ideāls āra sporta veids Vērsim.

Dvīņi

Dvīņus raksturo pārsteidzoša intuīcija un izcilas spējas adaptēties. Viņi ir ļoti enerģiski un meklē dažādību it visā. Viņiem nepieciešamas fiziskas aktivitātes, kas apmierinās tieksmi pēc pārmaiņām. Teniss (īpaši dubultspēles un galda teniss), slēpošana un slidošana, zumba un orientēšanās, riteņbraukšana, īso un vidējo distanču skriešana, stafetes, vingrošana, peldēšana, trenažieru zāle - tas ideāli piemērots Dvīņiem. Bet, tā kā viņiem ir grūti pieķerties vienai lietai, labi, ja treniņi mainās katru nedēļu. Solo aktivitātes, piemēram, klinšu kāpšanu vai skrituļslidošanu, var nomainīt ar grupu spēlēm, piemēram, futbolu vai hokeju.

Viņiem ir lieliska reakcija, kas padara par neaizstājamu jebkuras komandas locekli un dod priekšrocības īsajās distancēs. Viņi ātri saprotas ar saviem biedriem un prot sadarboties.

Vēzis

Vēži ir izturīgi, neatlaidīgi un parasti sasniedz savus mērķus. Taču viņi nevar paciest, ja kas jādara pienākuma spiestiem, tāpēc Vēžiem jātrenējas vai nu mājās vai tā, ka nevienam nebūtu par to jāatskaitās, tātad - nebūt atkarīgiem no trenera vai partneriem. Vēžiem ieteicami ūdens sporta veidi, īpaši burāšana un volejbols (vēlams ūdens tuvumā). Viņi var sasniegt labus rezultātus peldēšanā, sērfošanā un ūdenspolo. Vairāk staigājiet, no rīta skrieniet. Pirts un hidromasāža būs īpaši labvēlīga jūsu veselībai.

Vēžiem sports ir vajadzīgs ne tikai fiziskai attīstībai, bet arī psihoemocionālā līdzsvara saglabāšanai. Ūdens stihija baro Vēžus ar enerģiju, palīdz koncentrēties un palikt aktīviem. Noderēs arī vienkārši stiepšanās vingrinājumi, joga un pilates.

Lauva

Lauvām patīk izrādīties un saņemt uzslavas, kas nozīmē, ka viņiem ideāli piemēroti treniņi, kur var būt uzmanības centrā, parādīt sevi un savas prasmes, piemēram, trenējoties sporta zālē. Lauvām derēs dejas, daiļslidošana, teniss un futbols (vienmēr ir daudz līdzjutēju un aplausi). Viņus vajadzētu ne tikai slavēt, bet arī iedrošināt un uzmundrināt, tikai ne kritizēt.

Lauvas ir dzimuši līderi un var labi darboties komandas sporta veidos, piemēram, futbolā vai basketbolā. Ja vēlaties sacensties viens pret vienu, izmēģiniet boksu vai cīņas mākslu. Apnicis trenēties sporta zālē? Spēlējiet pludmales volejbolu vai tenisu brīvā dabā. Sāciet rītu ar vingrošanu parkā – tas dos enerģiju visai dienai! Treniņos nevajag sevi pārpūlēt, kā arī jāuzmanās nepārkarsēties pirtī.

Jaunava

Jaunavas ir ļoti racionālas un disciplinētas. Viņas pārdomās savus treniņus visos sīkumos: no mērķa līdz rezultātiem un metodēm, ar kurām to var sasniegt. Viņas ir ideāli klienti treneriem, tieši ar šādiem cilvēkiem ir viegli izsekot treniņu rezultātiem. Pārmaiņus skrieniet un soļojiet, peldiet. Jums piemērots arī teniss, dejas un riteņbraukšana. Nebaidieties svīst treniņa laikā! Tikai tā jūs sapratīsit, ka tas darbojas!

Vislielākos panākumus gūs tur, kur nepieciešama loģika un spēja aprēķināt savu darbību rezultātus: šahs, futbols, basketbols utt. Šīs zīmes pārstāvjus var aizraut arī joga, pilates un aikido. Jaunavām labi veiksies garo distanču skriešanā un maratonos.

Svari

Mierīga un līdzsvarota zīme. Komforts Svariem ir ļoti svarīgs. Tajā pašā laikā cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, izceļas ar savu sabiedriskumu. Vislielākos panākumus Svari gūs, ja trenēsies grupā un/vai sporta veidos, kas saistīti ar kustību graciozitāti un skaistumu - mākslas vingrošanā, akrobātikā un tenisā, daiļslidošanā, dejās, riteņbraukšanā (īpaši kalnu riteņbraukšanā) un basketbolā, sinhronā peldēšanā. Pievērsiet uzmanību arī sprintam.

Skorpions

Cilvēki, kas dzimuši zem Skorpiona zīmes, ir harizmātiski un drosmīgi, arī ļoti pacietīgi, tāpēc bieži vien gūst panākumus sportā. Pārvarēt sāpes? Lūdzu! Darīt kaut ko ekstrēmu? Jā, protams! Skorpiona stihija ir ekstrēmie sporta veidi. Vienīgais, kas Skorpioniem var pietrūkt, ir lokanība un tai vajadzēs pievērst īpašu uzmanību! Ideālie sporta veidi - visi ūdens sporta veidi, slēpošana, garo un vidējo distanču skriešana, kaskadieru triku vingrinājumi (piemēram, tādi, kas saistīti ar lēkšanu no augstuma), klinšu kāpšana, bokss vai cīņas māksla, kross un šaušana.

Tādi sporta veidi kā futbols vai hokejs Skorpioniem nebūs labākā izvēle. Viņiem nepatīk sportot un pārvarēt sevi lielā kolektīvā.

Strēlnieks

Strēlnieks ir viena no sportiskākajām zīmēm un viņus raksturo dzīvesprieks, brīvības mīlestība un tieksme uz risku. Strēlnieki ir aktīvi, enerģijas pilni un parasti ar prieku sporto un dod priekšroku veselīgam dzīvesveidam. Viņiem piemēroti daudzi sporta veidi, taču visērtāk viņi jutīsies grupu sporta veidos, piemēram, aerobikā vai fitnesā. Uzlādēs visu komandu ar enerģiju un optimismu. Vājās vietas - gurni un ekstremitātes. Ja Strēlnieks vēlas uzlabot savu veselību, tad viņam jālec ar lecamauklu. Un, protams, daudz svaiga gaisa! Nodarbojieties ar riteņbraukšanu, slēpošanu, alpīnismu, skrituļslidošanu, orientēšanos, jāšanas sportu, kamaniņām. Skriešanai jāizvēlas rīta stundas. Un, protams, Strēlniekam vajadzētu izmēģināt veiksmi loka šaušanā.

Mežāzis

Mežāži ir ļoti neatlaidīgi, mērķtiecīgi, apņēmīgi un izturīgi. Viņi ir neatkarīgi un tajā pašā laikā disciplinēti indivīdi. Mežāži ir arī strādīgi un ļoti ambiciozi. Tā var būt liela priekšrocība sportojot. Taču, no otras puses, Mežāži var būt tā aizrāvušies ar savu karjeru, ka neatrod laiku treniņiem. Vislielākās izredzes kļūt par uzvarētājiem maratona skrējienos, svarcelšanā, alpīnismā, klinšu kāpšanā (treniņos pie kāpšanas sienām) un kalnu slēpošanā. Veiksies arī hokejs un daiļslidošana. Vēl derēs barjerskrējiens, garo distanču skriešana; distanču slēpošana, trīssoļlēkšana un augstlēkšana, soļošana, dažādi ūdens sporta veidi, basketbols; joga; tautas dejas. Pirms treniņa ir jārūpējas par ceļgaliem un rūpīgi jāiesilda muskuļi un saites.

Ūdensvīrs

Eksperimentētājs un novators. Ūdensvīri meklē aktivitātes, kas attīsta ne tikai fiziski, bet arī garīgi. Ideāla izvēle būs cīņas māksla - lielisks treniņš ķermenim un prātam. Cīņas māksla nozīmē arī pastāvīgu izaugsmi un sevis pilnveidošanu, kas ir svarīgi mērķtiecīgajam Ūdensvīram. Ūdensvīriem patīk komunicēt, tāpēc labi, ja nodarbības notiek patīkamā kompānijā. Ja cīņa tomēr neaizrauj, izmēģiniet niršanu vai vingrošanu. Var piesaistīt arī neparastas aktivitātes, piemēram, braukšana ar jahtu vai lēkšana ar izpletni.

Ūdensvīram īpaša uzmanība jāpievērš treniņu programmas plānošanai. Ūdensvīri ļoti viegli aizraujas ar kaut ko jaunu, atsakoties no tā, ko dara. Tāpēc izdomājiet jaunus interesantus vingrinājumus. Monotona slodze mudinās pamest treniņus.

Zivis

Rūpes par ķermeni Zivīm nav prioritāte, jo tas prasa piepūli, kas viņām šķiet pārāk nogurdinoša un garlaicīga. Zivīm patīk sapņot un ir grūti piespiest sevi kaut ko darīt. Aktīvs, līdzīgi domājošs cilvēks viņas varētu savaldzināt ar kaut ko māksliniecisku, skaistu, pacilājošu un spilgtas emocijas raisošu. Zivis varētu interesēt daiļslidošana, klasiskās dejas, tango, zumba vai sliktākajā gadījumā aerobika. Arī viss, kas saistīts ar ūdens stihiju, piemēram, peldēšana vai airēšana, var rezonēt ar šajā zīmē dzimušo noslēpumainajām dvēselēm. Zivīm īpaša uzmanība jāpievērš apavu izvēlei, jo pēdas ir visneaizsargātākā ķermeņa daļa. Zivis parasti ir ļoti plastiskas un labi prot parādīt emocijas caur kustībām. Spartiski apstākļi viņām nav piemēroti un stingrs treneris var iedzīt kompleksos.