Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Aiz kādām maskām slēpjas katra no Zodiaka zīmēm?

Redakcija
Redakcija

Mēs nemitīgi kaut ko tēlojam. Kāds mēģina izlikties stiprāks, nekā ir patiesībā, kāds - vājāks; kāds spēlē filantropu, kāds – mizantropu utt.

Auns

Auns, iespējams, ir vienīgais Zodiaka zīmju pārstāvis, kurš neslēpjas aiz maskas. Viņš vienmēr ir tāds, kāds ir, jo uzskata, ka uzspēlēt un izlikties par kādu citu ir necienīgi un nekonstruktīvi. Tomēr dažreiz Auns uzvelk supervaroņa masku - ja saprot, ka neviens cits neatrisinās kādu īpaši grūtu uzdevumu. Tad gan visi apkārtējie uzreiz tiek informēti, kurš te ir īstais varonis.

Vērsis

Vēršiem patīk izlikties par dzīves saimniekiem pat tad, ja viņiem nekas daudz nepieder. Viņi lielās ar noderīgiem kontaktiem, sarunās piemin dārgus ēdienus, kurus nobaudījuši, runā aizbildnieciskā tonī. Vēršiem svarīgi sajust savu nozīmību un viņi mēģina par to pārliecināt apkārtējos, jo domā – ja pret viņiem izturēsies īpaši, labāk veiksies arī citās dzīves jomās.

Dvīņi

Dvīņi pastāvīgi maina maskas. Viņu loma atkarīga no garastāvokļa; no cilvēkiem, ar kuriem viņi tobrīd komunicē; no mērķa, kuru īsteno. Zīmes pārstāvji var būt burvīgs un jautrs Arlekīns, noslēpumaini drūms ļaundaris, skumjš un nelaimīgs Pjero. Tikai ļoti tuviem cilvēkiem dažreiz izdodas saprast, kādi ir īstie Dvīņi, un arī tad - pēc daudzu gadu kopdzīves vai draudzības.

Vēzis

Vēzis bieži slēpjas aiz jautrības maskas un "platekrāna" smaida, cenšas parādīties spēcīgāks un drosmīgāks nekā patiesībā ir. Aiz bramanības viņš veiksmīgi maskē savu ievainojamību un nevēlēšanos citiem atklāt kompleksus, bailes, pārdomas, un visu pārējo, kas mutuļo viņa dvēselē. Zīmes pārstāvji var izskatīties tādi, kam viss kārtībā, viss lieliski, lai gan patiesībā viņus plosa dvēseles sāpes. Tā viņi rīkojas, lai nekļūtu neaizsargāti, ieliekot citu rokās iedarbīgu ieroci, ko tie varētu izmantot pret Vēzi.

Lauva

Lauvas gandrīz nenoņem Pasaules Nabas un Saules karaļa maskas, liekot pasaulei griezties ap viņiem, koncentrējot uzmanību uz sevi jebkurā sarunā. Viņi cenšas ievērot savu ampluā pat tad, kad nogurušiem vai problēmu māktiem gribētos klusi ierauties stūrītī. Cita maska - dāsns filantrops, kura tiek izmantota tikai pret tiem, kas nopelnījuši īpašu labvēlību.

Jaunava

Jaunava veiksmīgi slēpjas aiz pareizības maskas. Ar saviem hrestomātiskajiem izteicieniem un rīcību "kā pienākas" viņi slēpj patiesos nodomus, necienīgās domas, izvirtušās vēlmes. Pareizā cilvēka maska palīdz viņiem klusi izdarīt to, par ko citiem cilvēkiem mati celtos stāvus no šausmām. Viņi mudina citus uz rīcību "kopēja labuma vārdā", lai gan faktiski tas pirmkārt ir izdevīgi Jaunavām. Jaunavas dievina nabadziņa masku un pārliecina citus par naudas trūkumu, pat ja to bankas konta atlikums ir iespaidīgs.

Svari

Svari dievina izlikties vāji un nespēcīgi. Dažreiz tas ir taktisks gājiens, kura mērķis – lai citi neuztvertu viņus nopietni, līdz ir jau par vēlu. Zīmes pārstāvji bieži izmanto iežēlināšanu, lai pārliktu atbildību uz kāda cita pleciem. Starp citu, viņu firmas zīme - draudzīgums arī reizēm ir maska, kas slēpj patieso attieksmi pret cilvēkiem, kuriem citos apstākļos Svari pat roku nepaspiestu.

Skorpions

Skorpioni bieži uzvedas apzināti agresīvi, indīgi, lai nostiprinātu jau tā neglaimojošo viedokli par savu personu un liktu citiem turēties pa gabalu. Viņiem pēdējā nelieša maska ir aizsargbarjera pret nežēlīgo un netaisnīgo pasauli un no cilvēkiem, kuri lien tur, kur neviens viņus negaida. Skorpiona arsenālā ir arī eņģelīša maska, viņi to lieto reti un tikai, lai iemidzinātu potenciālo upuri.

Strēlnieks

Strēlnieki ir diezgan tieši un reti izmanto maskas. Viņiem nav nepieciešams slēpt patieso dabu, jo viņus tāpat mīl un piedod to, par ko citi jau būtu nolinčoti. Dažreiz zīmes pārstāvji grib izklaidēties un piemēra Kupidona lomu - ļoti aktīvi mēģina organizēt personīgo dzīvi kādam no draugiem vai radiniekiem un tad ir tā: "kurš nepaslēpās, pats vainīgs".

Mežāzis

Mežāži vīrieši bieži valkā mizantropa masku. Viņiem patīk, ka viņus uzskata par cilvēku nīdējiem, tas ļauj turēt pienācīgā attālumā tos, kas nekādi nevar būt noderīgi vai nav viņiem interesanti. Dāmas dod priekšroku maskai "pati pievilcība", tā slēpjot savu iedzimto stīvumu un absolūtu vienaldzību pret tiem, kas neietilpst tuvāko lokā. Smaidošas apburošas dāmas ampluā palīdz viņām veiksmīgi iekārtoties šajā pasaulē un iegūt noderīgus kontaktus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs bieži izmanto masku "draudzīga uzmanība", tas palīdz uzturēt normālas attiecības ar tiem, ar kuriem kāda iemesla dēļ ir nepieciešams konstruktīvi sadarboties, bet kuru stāsti ir pilnīgi neinteresanti un liktenis - vienaldzīgs. Turklāt audzināšana un pašsaglabāšanās instinkts neļauj šīs zīmes pārstāvjiem parādīt patieso attieksmi pret citiem, tāpēc Ūdensvīrs, kamēr nav galīgi noskaities vai pievilts, spēlē uzticama partnera lomu.

Zivis

Zivis iedala divos tipos. Pirmais nēsā stoiķa masku, mēģina nerādīt citiem savu vājumu, demonstrē rakstura stingrību un izmisuma drosmi, pat ja dvēselē viss ir pamiris aiz bailēm vai vienkārši pašsajūta ir slikta. Ja jūtas slikti, viņi nežēlojas, jo negrib rādīt problēmas citiem. Zivs, kas pieder pie otrā tipa, uzvedas pretēji – vicina savus vājumu un problēmu karogus, lai sasniegtu mērķus, izmantojot apkārtējo žēlumu.