Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 11. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Aunam nevajadzētu iesaistīties konfliktā, kas izskatās pēc cīņas par varu! Vispār nevajadzētu iesaistīties konfliktos un it īpaši tādā. Pat ja Auns uzvarēs, tā būs mānīga uzvara - sakautais galu galā atradīs iespēju atriebties. Tāpēc horoskopa zvaigznes piektdien iesaka Auniem spēlēt komandā ar citiem, nevis pret viņiem. Auns īpaši labi darbosies kā aizsargs, nevis uzbrucējs.

Zvaigznes iesaka Auniem pārskatīt savus galvenos plānus un mērķus. Šķiet, ka viņu mīlas stratēģijā iezagusies kāda kļūda, un, kamēr to neatradīs, attiecības ar mīļoto cilvēku paliks trauslas. Aunam piektdien vajadzētu paskatīties kā no malas uz visu, ko viņš dara un pēc kā tiecas. Pietiks nomainīt tikai dažas prioritātes, lai viss attīstītos pilnīgi citādi, viņam vajadzīgajā virzienā.

Piektdien Vērsis būs noraizējies par taisnīguma jautājumiem - gan personiskajiem, gan globālajiem. Aizvainojums par to, kā ar viņu izrīkojās, netaisnības izjūta un vēlme pierādīt savu taisnību - šādas domas var pabojāt Vērša nervus. Tomēr, neraugoties uz cīņas sparu, horoskopa zvaigznes kategoriski neiesaka Vērsim iesaistīties strīdos par to, kuram taisnība un kurš vainīgs.

Piektdienas pēcpusdienā Vērsim gribēsies palikt vienatnē ar savām domām un jūtām. Pat ja attiecībās ar mīļoto cilvēku viss norit lieliski, piektdien Vērsis var izjust dīvainu tieksmi pēc vientulības. Dažreiz tiešām vienkārši vajag pilnīgā klusumā ieklausīties savās slēptākajās domās. Tas var izrādīties noderīgi gan pašam Vērsim, gan viņa attiecībām.

Piektdien apkārtējie lauvas tiesu savu problēmu un raižu uzliks uz Dvīņu pleciem! Dvīņi būs gatavi sniegt viņiem atbalstu un palīdzību, pat tāpēc atliekot savas lietas. Tomēr lūdzēji to var nožēlot: Dvīņi viņu problēmas pakļaus nežēlīgai analīzei, nemaz nesaudzējot jūtas. Viņu vārdi būs loģiski, bet nežēlīgi. Tālab piektdien vēršoties pie Dvīņiem pēc padoma, apsveriet, vai tiešām vēlaties uzzināt visu patiesību? Vai arī tas nav tā vērts?

Piektdienas zvaigznes ļaus Dvīņiem izbaudīt to ietekmi, ko viņi spēj radīt uz pretējo dzimumu. Viņus ieskaus burvības, mīlestības un pavedināšanas atmosfēra, padarot Dvīņus iekārojamus un neatvairāmus!

Piektdien Vēža organizatoriskās spējas būs izcilas! Viņa dzeltenais līdera krekls būs redzams no tālienes, mudinot citus viņam sekot. Varbūt situācija uzticēs Vēzim parūpēties par veselu cilvēku grupu, vai arī viņš pats uzņemsies atbildību par kādu sabiedrisku lietu. Ar jebkuru līdzīgu uzdevumu Vēzis varēs viegli tikt galā: viņš ir enerģijas pilns, skaidri redz mērķi un neiebilst kādu pakomandēt!

Zvaigznes iesaka Vēzim būt godīgam pret sevi un mīļoto cilvēku. Varbūt Vēža sirds ir nemierīga tāpēc, ka viņš sargā kādu noslēpumu no partnera? Tie var būt paši nevainīgākie meli, bet pamazām sabojās attiecības. Piektdien Vēzim ir iespēja atzīties. Nav jābaidās - visticamāk, partneris to jau nojauš.

Lauvu piektdienu nomocīs mājas darbi - ne tikai kārtējie, bet arī tie, kas jau sen krājušies un kuriem nepieciešams risinājums. Turklāt tuvinieki var mēģināt sacensties savā starpā, lai piesaistītu viņa uzmanību, pieprasot Lauvai palīdzību, sapratni un atbalstu. Nāksies noteikt prioritātes, izlemjot, kura no lietām ir svarīgāka un kuram no apkārtējiem cilvēkiem viņš patiešām ir vajadzīgs.

Zvaigznes dos Lauvai iespēju saprast, kā kļūt par personīgās dzīves pavēlnieku, virzot to sev pareizajā virzienā. Agrāk vai vēlāk rutīna ielaužas pat romantiskākajās attiecībās, pārvēršot tās par ieradumu. Ja tā noticis, vakaru vajadzētu veltīt garlaicības apkarošanai. Varbūt abiem apģērbties neparastos tērpos? Apmeklēt jaunas vietas? Lauva būs pārsteigts, cik maz vajadzīgs, lai uzmundrinātu sevi un partneri.

Piektdien Jaunavai piemitīs neticamas pārliecināšanas spējas. Viņa varēs pārliecināt ikvienu par jebko: pat vilku, ka kāposti ir noderīgi veselībai, Donu Žuanu – par uzticības priekšrocībām un savu priekšnieku - ka Jaunavai jāpalielina alga.

Jaunavai gribēsies iegrimt pārdomās par sevi un savām mīlas attiecībām. Viņai vajadzētu mēģināt izlemt, kas tieši viņai nepatīk un ko vēlētos mainīt. Tikai izprotot un formulējot neapmierinātības cēloņus, Jaunava varēs no tās atbrīvoties un doties tālāk. Ja Jaunava piektdien nometīs no pleciem nastu, kas viņu nomāc, viņu gaida jauns posms, jaunas tikšanās un jauna mīlestība.

Piektdienu Svari lieliski varēs veltīt savām finansēm. Negaidīti viņos pamodīsies grāmatveža talants, ļaujot precīzi apkopot savus ienākumus un izdevumus. Pat ja Svari pēkšņi atklās, ka kaut kas nav kārtībā ar bankas kontu, viņi pratīs labot situāciju, pagriežot lietu sev par labu. Ja ar naudu viss kārtībā, Svari nesāks tērēties - piektdien viņi būs apņēmības pilni ietaupīt.

Zvaigznes aicina Svarus atrast kopīgu valodu ar mīļoto cilvēku, neskatoties uz visām domstarpībām! Iespējams, viņus partnerī kaitina skatījums uz dzīvi, ieradumi, ģērbšanās stils u.tml. Vai Svari patiešām vēlētos, lai partneris it visā līdzināties viņam kā klons? Ja nē, tad lai viņa "atšķirība" Svariem būtu nevis iemesls kurnēšanai, bet gan mīlestības un iedvesmas avots.

Piektdien Skorpionam jābūt gatavam tam, ka jebkurš no viņa lēmumiem, idejām vai projektiem būs pienācīgi jāpamato! Apkārtējie negribēs ticēt uz vārda, un pat Skorpiona oratora prasmes vai pārliecinošās emocijas nedos vēlamo efektu. Skorpiona šodienas panākumu recepte ir loģika un tikai loģika. Viņam būs jāsagatavo kaut kas līdzīgs prezentācijai, lai soli pa solim izskaidrotu savu domu un pārliecinātu citus par jebkura vārda pareizību.

Piektdien mīlestībā Skorpionam jābūt altruistam! Protams, visi vēlamies, lai mūs saprot, pielāgojoties mūsu vajadzībām un vēlmēm, taču dažreiz nav slikti, ja paši izrādām rūpes un sapratni pret partneri. Tāpēc Skorpionam piektdien ir jāaizmirst par to, ko vēlas viņš. Labāk padomāt par to, ko vēlētos mīļotais cilvēks, un no sirds sagādāt viņam pelnītu romantisko pārsteigumu.

Piektdien Strēlnieka novērošanas un izpratnes spējas var sasniegt nebijušus augstumus! Viņa intuīcija un loģika darbosies vienādi skaidri, ļaujot Strēlniekam saprast lietu būtību un izdarīt pareizos secinājumus. Apkārtējiem par var šķist, ka Strēlnieks lasa viņu domas! Piektdien viņš var nejauši uzzināt pāris faktus par citiem, kurus viņi mēģināja slēpt.

Strēlniekam var ienākt prātā kāda vērtīga ideja, kurā vajadzētu dalīties ar mīļoto cilvēku. Lai kāda tā būtu - kur doties atvaļinājumā, kad beidzot to varēs; kādu apģērbu iegādāties vai kad plānot kāzas - Strēlnieks var būt drošs, ka piektdien partneris labvēlīgi pieņems viņa idejas un varbūt pat dalīsies entuziasmā.

Piektdien Mežāža attiecības ar citiem var būt ārkārtīgi mulsinošas. Un viss tāpēc, ka intuīcija viņam par cilvēku var teikt vienu, bet loģika un fakti ko pavisam citu. Lai Mežāzis pilnībā nezaudētu orientierus, piektdien viņam vispirms vajadzētu ieklausīties savas sirds balsī. Tā pateiks, kurš ir draugs un kurš tikai cenšas par tādu izlikties.

Zvaigznes sola palīdzēt Mežāzim īstenot viņa grandiozos plānus - bet tikai tad, ja viņš tos neīstenos vienatnē. Kā jūs zināt, viena galva ir laba, bet divas vēl labākas, tāpēc Mežāzim vajadzētu dalīties domās ar mīļoto cilvēku. Ja piektdien partneris ir gatavs sniegt Mežāzim jebkādu atbalstu, kopā viņiem tas noteikti izdosies.

Piektdien Ūdensvīru nodarbinās lietišķi jautājumi - līdz tādam līmenim, ka, ja viņš zaudēs pār kaut ko kontroli, var to uztvert kā personisku apvainojumu! Emocionāla un pārāk asa reakcija uz praktiskiem uzdevumiem riskē kļūt par šīs dienas "vizītkarti". It īpaši, ja šķitīs, ka citi izvairās no pienākumu pildīšanas - piektdien viņš neļaus nevienam kļūt par sava progresa bremzi!

Ūdensvīram kopā ar mīļoto cilvēku derētu pievērsties finansēm. Romantika ir viena lieta, taču dzīve vismaz dažreiz liek nolaisties no debesīm uz zemi, lai atrisinātu materiālos jautājumus. Piektdiena ir tieši tā diena, kad Ūdensvīram ir vērts aprunāties ar partneri par kopējiem ienākumiem un izdevumiem. Citādi tuvākajā nākotnē var iegūt veselu nepatīkamu problēmu kompleksu.

Piektdien Zivīm būs iespēja piesaistīt cilvēkus! Apkārtējie vērsīsies pie viņām ar savām problēmām, priekiem, bažām, un daudzos gadījumos Zivis varēs sniegt reālu palīdzību ar savu iesaistīšanos vai atbalstu. Zivju altruisms tiks apbalvots - varbūt materiāli vai varbūt sastaps kādu dvēseles radinieku.

Zivīm jābūt īpaši uzmanīgām pret savu mīļoto cilvēku. Iespējams, ka arī viņam nepieciešama Zivju palīdzība, taču viņš par to nevēlas (vai nevar) pateikt tieši. Lai sajustu viņa neizteikto lūgumu, Zivīm piektdien vajadzētu būt tik iejūtīgām, cik vien spēj.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!