Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Smejies, vēderu turēdams! (5.daļa)

Džentelmenim jāzina, kas patīk viņa dāmai, lai kopā ar viņu nenokļūtu tur, kur to visu var nopirkt, bet lasītājam jāzina, kur nokļūt, lai uzlabotu omu.

Dēls atnāk mājās pie tēva un saka:
-Tēt, tu apsolīji man iedot 11 latus, ja es matemātikā dabūšu sešas balles. Redzi, vakar es dabūju četras, bet šodien - divas, tātad kopā sešas, tāpēc tev man jāiedod apsolītā nauda.
- Kas apsolīts,apsolīts, - tēvs atbild un izvelk maku.
-Te tev būs lats, un te vēl viens. Pēc taviem aprēķiniem kopā sanāk vienpadsmit.

Pa stacijas peronu iet vīriņš un monotonā balsī atkārto:
- Avīzes, žurnāli, erotika, horoskopi, anekdotes...
Garamgājējs palūdz viņa uzmanību, dod naudu un saka:
- Anekdotes, lūdzu!
Vīriņš noglabā naudu bikšu kabatā, pieliecas tuvāk un saka:
- Nu, tad klausies - Atgriežas vīrs no komandējuma...

Viens puisis saka otram:
- Zini ko, es vakar biju baznīcā, un, iedomājies, viens man tieši blakus no kabatas izvilka cigareti un sāka kūpināt. Man no pārsteiguma pat pudele no rokām izkrita.

Ja tu palīdzi noziedzniekam pirms nozieguma izdarīšanas un tā laikā, tad tu esi līdzdalībnieks. Ja tu palīdzi pēc izdarīšanas, tad - advokāts.

Tuksnesis. Karstums. Vīrietis uzvalkā rāpo pēdējiem spēkiem un sauc:
- Ūdeni! Ūdeni!
Pretī rāpo otrs:
- Kaklasaiti! Kaklasaiti!
Pirmais paskatās uz viņu, nodomā, ka šis laikam galīgi jucis, atdod savu kaklasaiti un rāpo tālāk. Pēc kādiem 200 metriem ierauga smalku bāru. Nopriecājas, ka tūlīt varēs padzerties. Knapi ierapo bārā, bet tur viņu aptur šveicars ar vārdiem:
- Bez kaklasaitēm iekšā nelaižam!