Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Acu pilieni - kad un kā lietot?

Redakcija
Redakcija

Acu pilieni ir noderīgi ne tikai kontaktlēcu lietotājiem, bet arī visiem tiem, kas saskaras ar diskomfortu acīs, sausās acs sindromu vai citiem nepatīkamiem simptomiem. Lai arī kāds būtu cēlonis - pārāk sauss gaiss telpās, ilgstošs darbs pie datora vai kopējais veselības stāvoklis - acu pilieni var būt efektīvs veids, kā šos simptomus atvieglot.

Kas jāzina pirms acu pilienu lietošanas?

Ir vairāku veidu acu pilieni. Tie, kurus pie dažādām acu saslimšanām izraksta acu ārsts, ir pieejami pēc receptēm. Citus, kas domāti, piemēram, lai mazinātu sauso acu sindromu, iespējams iegādāties aptiekā vai specializētajos optikas veikalos gan klātienē, gan internetā.

Svarīgi - lai arī acu pilieni ir efektīvi, lai mazinātu diskomfortu, ja tomēr simptomi ilgstoši nepāriet, ir jādodas pie acu aprūpes speciālista, kurš novērtēs situāciju un ieteiks labāko risinājumu problēmas novēršanai.

Acu pilienu lietošana - kas jāņem vērā?

Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, ir jāievēro pareiza acu pilienu lietošanas instrukcija. Ja acu pilienus ir izrakstījis ārsts, sekojiet viņa sniegtajām rekomendācijām.

Vispārīgi lietošanas ieteikumi:

 Pirms acu pilienu lietošanas vienmēr jānomazgā rokas (vēlams, ar ziepēm);
 Atlieciet galvu uz aizmuguri un ar roku nedaudz atvelciet uz leju acs apakšējo plakstiņu, pēc tam iepiliniet nepieciešamo pilienu skaitu;
 Lai pilieni iesūktos, uz mirkli aizveriet acis.

Ļoti svarīgi ir arī sekot līdzi pilienu derīguma termiņam. Jāņem vērā tas, ka ir acu pilieni, kas ir derīgi lietošanai tikai noteiktu laiku pēc iepakojuma atvēršanas. Izvēloties pilienus acīm, jānoskaidro arī uzglabāšanai piemērotākie apstākļi - piemēram, ir pilieni, ko droši var uzglabāt istabas temperatūrā, bet citus jāuzglabā ledusskapī.

Ja vēlaties iegādāties kvalitatīvus acu pilienus, ieskatieties Dr.Lensor interneta vietnē www.lensor.eu, kur atradīsiet labākos risinājumus dažādām vajadzībām - gan kontaktlēcu lietotājiem, gan tiem, kuri saskaras ar diskomfortu un vēlas parūpēties par savu labsajūtu vienkāršā un ērtā veidā.

Tāpat tur atradīsiet citas preces acu veselībai un komfortam - kontaktlēcas, datorbrilles, saulesbrilles, kā arī dažādus aksesuārus. Parūpējieties par acu komfortu ar Lensor.eu!