Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Liepājas aktīvās atpūtas parks “BB wakepark” uzsāk bērnu un jauniešu reģistrāciju vasaras veikborda skolā

Redakcija
Redakcija

Liepājas aktīvās atpūtas parks “BB wakepark” uzsāk bērnu un jauniešu reģistrāciju vasaras veikborda skolā. Bērni un jaunieši veikborda prasmes varēs apgūt visas vasaras garumā.

“Man liels prieks par sportiskajiem bērniem un jauniešiem, kuri vasaru vēlas pavadīt iemācoties ko jaunu vai uzlabojot jau esošās prasmes veikbordā. Skoliņu “BB wakepark” organizējam jau trešo gadu un joprojām esam priecīgi par lielo atsaucību, kas ar katru gadu pulcē arvien vairāk jauno sportistu. Plānots, ka skoliņā būs iespējams pieteikties visas vasaras garumā izvēloties sev piemērotāko laiku,” stāsta Liepājas aktīvās atpūtas un veikborda parka “BB wakepark” vadītāja Santa Vēvere.

Vecāki aicināti pieteikt savas atvases pie “BB wakepark” vadītājas Santas Vēveres pa telefonu +371 26146183. Veikborda nodarbības notiks sākot ar 1. jūniju, darba dienās, laikā no plkst. 09.00 – 12.00. Paredzētas ir divas jauno veikbordistu grupas – iesācējiem, kas apgūs pamata prasmes un pieredzējušiem jauniešiem, kas ir apguvuši pamatus iepriekšējos gados. Nodarbību laikā bērniem pieejams viss nepieciešamais inventārs – aizsargķivere, hidrotērps, veikborda dēlis, glābšanas veste.