Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Piedalies Enerģijas lāpas padošanas akcijā sociālajos tīklos un laimē braucienu uz Rio!

Redakcija
Redakcija

Šovasar pašmāju olimpiešu atbalstam lielākajās Latvijas pilsētās norisinās kampaņas „Enerģiju olimpiešiem” pasākumu sērija. Laika posmā līdz 24. jūlijam to papildina arī sociālajos tīklos aizsāktā Elektrum Enerģijas lāpas padošanas akcija, kurā ikviens sociālo tīklu lietotājs var atbalstīt un uzlādēt uz Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm braucošos sportistus. Katrs, kurš saviem draugiem ir padevis tālāk Enerģijas lāpu, piedalās arī izlozē ar iespēju laimēt braucienu uz Rio.

Enerģijas lāpas padošanas akcija sociālajos tīklos aizsākta ar mērķi olimpiešu atbalstā iesaistītu pēc iespējas lielāku līdzjutēju pulku. Lāpa jau kopš antīkās Grieķijas laikiem ir cilvēka radošās enerģijas, izturības un uzdrīkstēšanās simbols, un tieši tādēļ tā ir izvēlēta arī par pašmāju olimpiešu atbalsta vienojošo elementu.

Akcijas ietvaros ikviens portālu Facebook, Twitter un Draugiem.lv lietotājs, kurš ir sasniedzis 18 gadu vecumu, varēs kādam no saviem draugiem vai sekotājiem padot portālā Enerģiju olimpiešiem! atrodamo Enerģijas lāpu, tādējādi publiski demonstrējot atbalstu uz Vasaras Olimpiskajām spēlēm braucošajiem sportistiem. Katrs kampaņas dalībnieks automātiski piedalīsies arī izlozē, kurā iespējams laimēt braucienu uz eksotisko Brazīlijas pilsētu Riodežaneiro ar atpūtu leģendārajā Kopakabanas pludmalē un izbraukumu ekskursijām pa Rio pilsētas skaistākajām vietām.

Pirmais akcijas „Enerģiju olimpiešiem” pasākums tika aizvadīts 29. maijā Valmieras Dīvaliņa pļavās. 5. jūnijā tam sekoja sportistu atbalsta aktivitātes Daugavpilī; 12. jūnijā Elektrum viesojās Ventspilī, 19. jūnijā Enerģijas lāpa devās uz Latgales sirdi – Rēzekni, 3. jūlijā savu enerģiju olimpiešiem nodeva liepājnieki, savukārt grandiozais “Enerģiju olimpiešiem” noslēguma pasākums Rīgā norisināsies jau svētdien, 10. jūlijā.