Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Apdrošināšanas brokeris- tavas drošības garants un partneris

Mums katram ir savas lietas vai cilvēki, kas sniedz drošības sajūtu. Piemēram, bērniem tie ir vecāki. Bet, kad izaugam, tad varam uzticēties tikai tam, ko labi pazīstam un varam paredzēt. Ja labi pazīstam savu frizieri vai zobārstu, tad vienmēr paļaujamies uz viņu, jo zinām, ka frizūra netiks sabojāta un salabotais zobs nesāks sāpēt pēc nedēļas. Arī tā ir drošības sajūta. Lielākajai daļai cilvēku ir gan savs frizieris, gan zobārsts, gan automehāniķis.

Bet kā ir ar lietām vai notikumiem, kurus nevaram paredzēt? Vai varam sev radīt drošības sajūtu, piemēram, dodoties ceļojumā vai braucot automašīnā? Un, vai varam būt droši, izejot no mājas, ka atgriežoties tajās viss būs kārtībā? Izrādās, ka varam gan. Tieši tādam nolūkam paredzēta apdrošināšana. Taču, tieši tāpat kā visas citas nozares, arī apdrošināšanas labirinti nezinātājam šķitīs kā neizbrienami džungļi. Un te var palīdzēt apdrošināšanas brokeris- speciālists, kas orientējas apdrošināšanas tirgus plašajā piedāvājumā. Protams, mēs vēlamies, lai viņš būtu uzticams un lojāls mums, palīdzot izdarīt pareizo izvēli katru reizi, kad tas nepieciešams. Kā to panākt? Vienkārši- izvēlieties savu apdrošināšanas brokeri, pie kura griezīsieties ikreiz, kad tas būs nepieciešams. Savukārt, jūs tādējādi kļūsiet par viņa pastāvīgo klientu un vienmēr varēsiet viņam uzdot savus muļķīgos, bet jums tik svarīgos jautājumus. Un, galvenais- vienmēr saņemsiet atbildi, kas izpaliks, ja apdrošināšanas pakalpojumu pirksiet internetā.

Te jums droši vien radīsies jautājums par pakalpojuma cenu. Bieži cilvēki kļūdās domājot, ja reiz apdrošināšanas brokeris ir starpnieks, par pakalpojumu būs jāmaksā vairāk. Taču tā vis nav. Brokeris no apdrošināšanas firmas pērk vairākus pakalpojumus vienlaicīgi, tāpēc viņam tie izmaksā lētāk (pēc principa- pērc vairāk, maksā mazāk), jo jūs taču neesat vienīgais apdrošināšanas brokera klients (viņam to ir daudz).

Brokeru ētikas kodeksā ir rakstīts:” Brokerim savā profesionālajā darbībā ir jāievēro visaugstākais ētikas standarts un visos aspektos – gan darbībā, gan lēmumos ir jādarbojas saskaņā ar pasūtītāja interesēm.”

Jo labāk brokeris prot strādāt, jo labākas atlaides viņš spēj piedāvāt saviem klientiem. Viņš zina visu par visiem tirgū pieejamiem pakalpojumiem un zina, kur tie maksā vismazāk; tas ir viņa pienākumos- zināt, kurš piedāvājums ir visizdevīgākais tieši man, nevis apdrošināšanas kompānijai. Un tas nav mazsvarīgi. Taču vēl būtiskāk, ka apdrošināšanas brokeris spēj palīdzēt ar padomu dažādu mums svarīgu lēmumu pieņemšanā, kad stāvam izvēles priekšā, kuros viņš orientējas kā profesionālis daudz labāk.

Arī man ir savs apdrošināšanas brokeris- Anda Resnā no sabiedrības "Apdrošināšanas Partneri". Viņa ir cilvēks, kam es uzticos, jo zinu- tas, ko piedāvās Anda, pārspēs visus citus piedāvājumus.

Taču pirms nonācu pie sava brokera, tieši tāpat, kā liela daļa cilvēku, domāju- kam man tāds vajadzīgs?
Anda Resnā (uzņēmuma valdes locekle) ar šādi domājošiem cilvēkiem sastopas katru dienu:

"Šajā biznesā ir jāiegulda liels darbs tieši klientu izglītošanā. Diemžēl daudzi domā, ka tieši uz apdrošināšanas rēķina varētu ietaupīt. Lūk, piemērs: kāds uzņēmums, kurš nodarbojas ar kravu pārvadājumiem, jau ilgus gadus pie manis apdrošināja savus darbiniekus, taču, pienākot krīzei, biežāk sāka man uzdot jautājumu, kāpēc viņam tik daudz naudas atdot tieši šādam pakalpojumam? Atbildi viņš saņēma, kad viens no uzņēmuma šoferiem bija aizbraucis pēc kravas uz svešu valsti, no kurienes zvanīja savam priekšniekam, lai pateiktu, ka ir saslimis. Šoferim bija piemetušās neciešamas zobu sāpes. Vaigs uzpampa vienas nakts laikā un strādātajs viņš nebija. Ko darīt? Šādā situācijā ļoti labi noderēja gan brokera konsultācija, gan saņemtā nauda no apdrošināšanas firmas".

Šādi un līdzīgi gadījumi nav retums Andas praksē. Diemžēl, vairums cilvēku par savu drošību sāk domāt tikai tad, kad ir jau par vēlu. Bet, vai nebūtu labi, ja mēs visi jau savlaicīgi parūpētos par savu nākotni?

Vai nebūtu labi, ja mums katram būtu savs konsultants, kas palīdzētu pieņemt dažādus lēmumus?

Ieskaties, varbūt arī tu atradīsi savu brokeri tieši šeit: www.apartneri.lv

     [+] [-]

, 2011-10-28 19:00, pirms 13 gadiem
atbalstu rakstu. Par Apdrošināšanas Partneriem varu teikt tikai labu. Arī man viņi palīdzēja, kad apdrošinātājs negribēja maksāt.