Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Street Fashion ballītē Rīdzenes ielā uzstāsies Baltijas spožākie BMX frīstaila talanti

Redakcija
Redakcija

Tirdzniecības centrā (t/c) Galerija Centrs Zinību dienā norisināsies Street Fashion ballīte, visas dienas garumā apmeklētājus priecējot ar Rīgas DJ skolas muzikālajiem priekšnesumiem, aizraujošām aktivitātēm un konkursiem, kā arī pasaules līmeņa BMX freestyle paraugdemonstrējumiem. Pasākuma noslēgumā norisināsies modes skate, kuras laikā tiks apbalvoti stilīgākie Rīgas jaunieši.

“Septembra mēnesi sākam ar ballīti! Kā katru gadu, arī šogad Zinību diena tiks atzīmēta ar dzīvīgu un košu pasākumu. Iedrošinot nebaidīties eksperimentēt un meklēt savu personisko un neatkārtojamo stilu, Street Fashion notikums izceļ katra jaunieša individualitāti. 1. septembrī Rīdzenes ielā valdīs radoša un sportiski azartiska atmosfēra, kas visas dienas garumā jauniešiem sniegs pozitīvas emocijas,” stāsta Zita Siliņa, tirdzniecības centra “Galerija Centrs” vadītāja.

Zinību dienā, sākot no plkst. 12:00, tirdzniecības centrā Galerija Centrs tiks atklāta pasākuma programma. Visas dienas garumā par muzikālo noformējumu rūpēsies Rīgas DJ skolas jaunie talanti. Kopā ar veikalu Monton ikkatrs varēs piedalīties konkursā Mans stilīgākais skolotājs, pedagoga profesijai radot drosmīgus un stilīgus tērpa salikumus. Tāpat liela rosība būs vērojama veikalā Gatve un Boost Juice Bar, kuros apmeklētājiem tiks nodrošinātas sportiskas aktivitātes un radoši konkursi. Tāpat gastrobārs Jūlijs Pumpurs Street Fashion ietvaros uzstādīs jaunu rekordu, ballītes viesiem galdā liekot vairāk nekā tūkstoš sendviču.

Plkst. 14:00 klātesošos pārsteigs paraugdemonstrējumi no ParBMX komandas braucējiem, kuri uzskatāmi par spožākajiem BMX frīstaila talantiem Baltijā. Kā īpašais pārsteigums ir gaidāma arī pasaules mēroga zvaigžņu klātbūtne. Būs BSD zīmola vadošie BMX sportisti, kuri var lepoties ar visdažādākajām godalgām - sākot ar prestižajām X-Games medaļām līdz pat 1. vietai tik tikko aizvadītajā Simple Summer Session pasākumā pie Brīvības pieminekļa. Pasākums norisināsies brīvā atmosfērā ar skatītāju iesaisti dažādās atrakcijās.
Tāpat kā viens no pasākuma gaidītākajiem notikumiem būs slavenību iesaiste Street Fashion notikumā. Trīs spilgtākās latviešu slavenības, dziedātāja Agnese Rakovska, Ralfs Eilands un Justs Sirmais kopā ar trīs jauniešiem piedalīsies Zvaigznes gatavojas skolai aktivitātē, saviem elkiem sniedzot stila padomus stilīga un pašpārliecināta tēla veidošanā.

Ielu mode jeb Street Fashion virziens ir radies nevis no glancētiem modes žurnāliem vai modes namos, bet uz ielas – katrs ir tās veidotājs. Tāpēc arī šogad stilīgākie un drosmīgākie jaunieši tika aicināti fotografēties un piedalīties konkursā Street Fashion 2017. 1.septembra svinību ietvaros tiks apbalvoti tie konkursa dalībnieki, kuru bilde sociālajos tīklos Facebook būs ieguvusi vislielāko popularitāti.