Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Dānijas valdība piedāvā stipendijas studijām

Dānijas valdība piedāvā stipendijas studijām
Piesakies studijām Dānijā līdz 23. aprīlim

Dānijas valdība piedāvā stipendijas maģistrantūras un doktorantūras apmaiņas studentiem, kā arī jaunajiem pētniekiem, kuri Dānijā vēlas studēt dāņu valodu, literatūru, kultūru vai kādu citu ar Dāniju saistītu mācību kursu.

Kandidātu atlases kritēriji

Stipendijas paredzētas studijām 2010./2011.akadēmiskajā gadā. Latvijas studenti un pētnieki piedalās kopīgā konkursā ar citiem studentiem un pētniekiem no 22 valstīm.

Kandidātu atlases kritēriji, pieteikuma veidlapa un cita informācija atrodama Dānijas Starptautiskās izglītības aģentūras (agrāk – Cirius) mājas lapā: Danish Agency for Universities and...

Kur jāpiesakās?

Lai pieteiktos uz Dānijas stipendiju, pieteikuma veidlapa kopā ar visiem prasītajiem dokumentiem jānosūta elektroniski un pa pastu uz Dānijas Starptautiskās izglītības aģentūru. Pieteikšanās termiņš 2010. gada 23. aprīlis

E-pasts: iu@iu.dk

Adrese: Danish Agency for International Education

Fiolstræde 44

DK – 1171 Copenhagen K

DENMARK

Maģistrantūras un doktorantūras studenti var pieteikties arī uz stipendijām dāņu valodas vasaras kursiem. Pieteikšanās termiņš 2010. gada 1. maijs.

Lai pieteiktos uz stipendiju dāņu valodas vasaras kursiem, jāaizpilda īpaša šiem kursiem paredzēta veidlapa un divi tās eksemplāri jānosūta elektroniski un pa pastu uz iepriekš minētajām adresēm.

Papildu informāciju var saņemt, rakstot elektronisko vēstuli Dānijas Starptautiskās izglītības aģentūras kontaktpersonām:

Marie Qureshi – mq@iu.dk

Nelly-Ann Hansen – nah@iu.dk