Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 21. jūlijs – Melisa, Meldra, Meldris

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Melisa, Meldra, Meldris. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Melisa

Melisai likteņa (vārda) skaitlis ir 4

Jūsu īpašā misija ir radīt kaut ko, kam ir ilglaicīga vērtība.
Jūsu uzdevums- būt praktiskam un cītīgi strādāt, uzturot kārtību un pārliecību par to, ka drošība ir garantēta.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties radīt tradicionālas vērtības, palikt nelokāms un saglabāt stabilitāti. Pat, ja esat spītīgs un aizdomu pilns, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai vadītu un organizētu. Veidojiet balstu, lieciet pamatus un būvējiet uz tiem.

Meldra

Meldrai likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu īpašā misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgs vai neapmierināts, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.

Meldris

Meldrim likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu īpašā misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.