Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 24. aprīlis – Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Visvaldis, Nameda, Ritvaldis. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Visvaldis

Visvaldis ir drosmīgs, komunikabls, dzīvespriecīgs un radošs, cilvēks, kas mīl dzīvi un dabu. Tendēts uz nākotni, labklājību un sasniegumiem. Miermīlīgs un labsirdīgs. Dziļi sevī slēpj jūtīgu un ievainojamu dvēseli, taču to zina tikai viņam vistuvākie cilvēki. Visvaldim piemīt smalka skaistuma uztvere un artistiskums. Ir cieši saistīts ar savu ģimeni. Var būt grūtības ar sava īstā dzīves ceļa atrašanu.

Visvaldim likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu īpašā misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīgs un bezrūpīgs. Pat, ja esat kritisks vai grūtsirdīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts pašizteikties. Esiet drosmīgs, pozitīvs un nebaidieties teikt, ko domājat.

Nameda

Nameda ir gudra, iekšēji stipra, uzcītīga un strādīga, taču necieš rutīnu un vienveidību. Viņai svarīga radoša pieeja un ideju apmaiņa it visā, ko dara. Labi saprotas ar cilvēkiem, ir pretimnākoša un izpalīdzīga. Apveltīta ar labu intuīciju un slēptiem talantiem, kas saistīti ar neizskaidrojamo. Bieži vien ekstrasensa dotības un cieša saikne ar dabas spēkiem. Alkst pēc skaistuma, miera un harmonijas. Tendēta uz ģimeni un tuviniekiem.

Namedai likteņa (vārda) skaitlis ir 2

Jūsu īpašā misija ir radīt harmoniju.
Jūsu uzdevums- meklēt līdzsvaru, tiekties pēc sadarbības un būt pacietīgam komandas spēlētājam, attīstot pleca sajūtu.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā varat iemācīties labestību un emocionālu uztveri, vienlaikus pielāgojoties un pārliecinoties, ka esat uz pareizā ceļa. Pat, ja esat pasīvs vai neizlēmīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts radīt mieru un sēt miera sēklu citos.

Ritvaldis

Ritvaldis ir pašpārliecināts, drosmīgs, sabiedrisks un draudzīgs cilvēks ar tieksmi vienmēr atrasties darbībā. Nebaidās riskēt un iesaistīties avantūrās. Taču dzīvē viņam parasti veicas. Ritvaldis ir labs analītiķis un prot paredzēt vismaz pāris gājienus uz priekšu. Vērīgs, radošs un apveltīts ar labu intuīciju. Augstu vērtē savu ģimeni un tās labklājību. Ir ciešā saiknē ar dabu, ciena skaistas un gaumīgas lietas.

Ritvaldim likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu īpašā misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.