Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 18. aprīlis – Laura, Jadviga

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Laura, Jadviga. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Laura

Laura ir ļoti izlēmīga būtne. Altīva, sabiedriska, apburoša un seksuāla. ļoti dzīvīga un nespēj ne brīdi nosēdēt mierā. Jebkuru problēmu var atrisināt burtiski dažu minūšu laikā. Grib visu zināt, nepalikt ēnā, bet vienmēr atrasties notikumu virpulī. Ļoti vēlas apliecināt sevi. Ja nepieciešams, prot izlikties un dara to pavisam ticami. Mīl jautras kompānijas un draudzīgas pasēdēšanas. No neveiksmēm nebaidās, un tās viņu nespēj izsist no līdzsvara. Alkst pēc mīlestības un vēlas būt mīlētas.

Laurai likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu īpašā misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešams vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.

Jadviga

Jadviga ir ļoti dzīvīga, samērā pašpārliecināta, impulsīva un emocionāla būtne, kas apveltīta ar ātru reakciju, labu atmiņu, stipru gribasspēku un apskaužamu intuīciju, taču viņai trūkst izlēmības. Mīl manipulēt ar citiem cilvēkiem, bet nemīl iedziļināties sīkumos, tāpēc reizēm var pieņemt svarīgus lēmumus pārāk ātri. Mēdz aizsapņoties un iegrimt savā pārdomu pasaulē. Vispār viņas garastāvoklis var mainīties pat vairākas reizes dienā: vienu brīdi Jadviga var priecāties un jautri smiet, bet jau nākamajā noskumt un ieslīgt depresijā.

Jadvigai likteņa (vārda) skaitlis ir 2

Jūsu īpašā misija ir radīt harmoniju.
Jūsu uzdevums- meklēt līdzsvaru, tiekties pēc sadarbības un būt pacietīgam komandas spēlētājam, attīstot pleca sajūtu.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā varat iemācīties labestību un emocionālu uztveri, vienlaikus pielāgojoties un pārliecinoties, ka esat uz pareizā ceļa. Pat, ja esat pasīvs vai neizlēmīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts radīt mieru un sēt miera sēklu citos.