Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 11. aprīlis – Hermanis, Vilmārs

Redakcija
Redakcija

Vārdu skaidrojums. 11. aprīlis – Hermanis, Vilmārs
Foto:Ilze Reiha


Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Hermanis, Vilmārs. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Hermanis

Hermanis ir gudrs, drosmīgs, aizrautīgs, taču apdomīgs cilvēks. Nemīl justies kā parādnieks, tāpēc vienmēr visu dzīvē cenšas sasniegt pats. Apveltīts ar izteiktām līdera dotībām, un prot izmantot savas stiprās puses, pat ja neapzinās to esamību. Nav ļaunatminīgs, taču lielas nodevības nepiedod. Tiecas pēc komforta un labklājības. Ir centīgs, darbīgs un, lai sasniegtu mērķi, var strādāt nenogurstoši.

Hermanim likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu īpašā misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.

Vilmārs

Vilmārs ir nemiera gars. Gandrīz pastāvīgi atrodas kustībā un virzībā uz priekšu. Saprātīgs, līdzsvarots, izpalīdzīgs, asprātīgs taču arī egoistsisks. Mīl pārmaiņas, tāpēc bieži vien ir nepastāvīgs. Vilmāru nebaida vientulība, jo viņam nekad nav garlaicīgi. Brīvības sajūta un vieglums ir tas, ko Vilmārs dzīvē vērtē visaugstāk. Labi izjūt saikni ar dabu. Talantīgs, un labprāt savās zināšanās dalās ar citiem.

Vilmāram likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu īpašā misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešams vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.