Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 11. februāris – Laima, Laimdota

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Laima, Laimdota. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Laima

Laima ir jautra, inteliģenta, līdzsvarota un gudra. Uz daudzām lietām dzīvē raugās ar piesardzību un cenšas nepieņemt nepārdomātus lēmumus. Viņa ir pienākuma cilvēks un vienmēr pilda savus solījumus. Mēdz ieslīgt grūtsirdībā, taču ne uz ilgu laiku. Ar apkārtējiem draudzīga un pretimnākoša. Laimai ir laba gaume un nevainojama stila izjūta. Viņa mīl kārtību, ir apveltīta ar lielām darbaspējām un oratora talantu.

Laimai likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīgs un bezrūpigs. Pat, ja esat kritisks vai grūtsirdīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai pašizteiktos. Esiet atklāts, pozitīvs un drosmīgs. Izsakieties atklāti.

Laimdota

Laimdota ir spēcīga personība ar izteiktām līdera izpausmēm. Viņai patīk noteikt, vadīt, komandēt. Neskatoties uz to, sadzīvē Laimdota ir laba māte un rūpīga sieva, kas nekad neaizmirsīs parūpēties par sirdij tuvajiem cilvēkiem. Tiesa gan, neizpaliek arī privātīpašnieciskas iezīmes. Un tomēr grūtos brīžos viņa ir lielisks un uzticams draugs. Laimdota nebaidās no grūtībām, ir mērķtiecīga un gandrīz vienmēr sasniedz, ko iecerējusi. Tiecas pēc komforta un pārticības.

Laimdotai likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīga un asa, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināta līdere, par kādu arī esat dzimusi.