Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Tūrisma rallijs "Piedzīvojums Vidzemē" -iespaidi un sajūtas

Portālam epadomi.lv bija tā brīnišķīgā iespēja piedalīties Tūrisma rallijā "Piedzīvojums Vidzemē", kas izvērtās par jauku, iespaidiem bagātu pasākumu. Vēlamies šajos iespaidos padalīties ar saviem lasītājiem.

Neskatoties uz tiešām lielo salu, Tūrisma rallijs uz starta līnijas pulcēja milzum lielu skaitu braukt gribētāju. Ekipāžu sastāvi bija raibu raibie- sākot no ģimenēm un draugiem līdz pat darba kolēģiem. Dalībnieku vidū netrūka arī pavisam mazu līdzbraucēju, kas siltos kombinezonos ietērpti, braši turējās līdzi lielajiem.

Daudzi bija īpaši gatavojušies šim pasākumam- izpušķojuši vai aplīmējuši savu auto un pat piedomājuši pie vienota komandas apģērba.



Protams, ka pats brauciens, kurš aizsākās Siguldā pie Gūtmaņa alas, paliks visiem dalībniekiem atmiņā kā brīnišķīgs piedzīvojums. Un kā gan citādi- ja reiz dota tāda iespēja vienas dienas laikā redzēt tik daudz skaistu vietu, izbaudīt gleznainās Vidzemes ainavas, iepazīties ar interesantiem muzejiem, muižām un citiem apskates objektiem, kā arī izbaudīt ziemas priekus četros kalnos- Reiņa trasē, Kaķīškalnā, Ozolkalnā un Žagarkalnā. Bija gan braukšana no kalna ar ragavām , gan šļūkšana ar kamerām un plēvēm, gan citas izklaides.

Katrā no apskates objektiem bija izveidots kontrolpunkts, kur veicot noteiktus uzdevumus, dalībniekiem bija iespēja nopelnīt zvaigznītes (bonusus). Jo vairāk izbrauktu kontrolpunktu, jo vairāk izpildītu uzdevumu vai atminētu mīklu, jo vairāk zvaigznīšu un līdz ar to lielāka iespēja uzvarēt.

Šī brīnišķīgā brauciena laikā daudzi ieguva jaunus draugus un, iespējams, kāds atrada arī savu īsto otro pusīti...

Finišā visi iebrauca noguruši, taču starojoši, smaidīgi un laimīgi. Dažiem pa ceļam gan bija atgadījušās šādas tādas ķibeles ar auto (nolaista riepa un tamlīdzīgi negadījumi) , viena no rallija dalībnieku ekipāžām pat bija iekļuvusi nelielā avārijā, tomēr neviens nenokāra degunu. Visi draudzīgi jautrā bariņā devās nobaudīt Vecgulbenes muižas tradicionālo "Zirgazupu" (varu teikt, ka tā garšoja vienreizēji labi un arī sasildīja tikpat labi), bet drosmīgākie vēl piedalījās arī "Muižas driftā". Starp drosmīgajiem bija arī sievietes un jāteic, ka par savu braukt prasmi viņas pārliecināja visos klātesošos.



Vakara noslēgums Vecgulbenes muižā ar apbalvošanu, priekšnesumiem, balli un citām jautrībām pagāja nemanot. Veiksmīgākie ieguva aplausus un vērtīgas balvas; pie balvas tika arī jaunākā Tūrisma rallija dalībniece- viņa saņēma jauku mocīti.



Tomēr arī citi Tūrisma rallija dalībnieki nevarēja justies zaudētāji. Pasākuma organizatori www.atputasbazes.lv bija parūpējušies par to, lai dalībniekiem būtu iespēja atpūsties un izklaidēties visa vakara garumā. Vakara vadītāji- aktieri Lauris Dzelzītis un Gundars Silakaktiņš neļāva skumt nevienam- joki, dziesmas, atrakcijas turpinājās līdz pat pusnaktij.



Nobeigumā gribu teikt, ka pasākums bija izdevies un mēs, tāpat kā lielākā daļa šī Tūrisma rallija dalībnieku, ar nepacietību gaidīsim nākamo, kuru www.atputasbazes.lv sola jau maija beigās.

Piedalieties jau nākošajā Tūrisma rallijā un jūs nenožēlosiet. Šī ir jūsu lieliskā iespēja apskatīt Latviju un iegūt jaunus draugus.

Uz tikšanos nākamajā Tūrisma rallijā!

     [+] [-]

, 2011-02-25 10:56, pirms 13 gadiem
Paldies atbalstītājiem !

     [+] [-]

, 2011-02-25 11:00, pirms 13 gadiem
iespaidīgi!

     [+] [-]

, 2011-02-25 11:09, pirms 13 gadiem
Skaisti! Vismaz kaut kas labs un priecīgs.

     [+] [-]

, 2011-02-25 11:42, pirms 13 gadiem
Nice

     [+] [-]

, 2011-02-25 11:48, pirms 13 gadiem
vot skatieties un mācieties kā jāatpūšas!

     [+] [-]

, 2011-02-25 12:40, pirms 13 gadiem
Man patīk!

     [+] [-]

, 2011-02-25 12:54, pirms 13 gadiem
Nākamajā noteikti piedalīšos.

     [+] [-]

, 2011-02-25 13:54, pirms 13 gadiem
būtu interesanti piedalīties labā kompānijā

     [+] [-]

, 2011-02-25 14:11, pirms 13 gadiem
Pievienojos autoram!

     [+] [-]

, 2011-02-25 15:20, pirms 13 gadiem
Paldies par apskatu, tagad vismaz var saprast, kas tur notiek un, ka ir vērts piedalīties. Bija interesanti palasīt.

     [+] [-]

, 2011-02-25 18:19, pirms 13 gadiem
redz, arī latvijā notiek interesanti pasākumi

     [+] [-]

, 2011-02-26 10:44, pirms 13 gadiem
Nākamais portāla Pirtis - Viesu nami - Kempingi :: Atputasbazes.lv rīkotais tūrisma rallijs gaidāms jau vasarā un tas sauksies "Piedzīvojums Latgalē" Būs vēl interesantāk! Sekojiet informācijai Pirtis - Viesu nami - Kempingi :: Atputasbazes.lv un Tūrisma rallijs „Piedzīvojums Vidzemē"

     [+] [-]

, 2011-02-26 10:44, pirms 13 gadiem
Nākamais portāla Pirtis - Viesu nami - Kempingi :: Atputasbazes.lv rīkotais tūrisma rallijs gaidāms jau vasarā un tas sauksies "Piedzīvojums Latgalē" Būs vēl interesantāk! Sekojiet informācijai Pirtis - Viesu nami - Kempingi :: Atputasbazes.lv un Tūrisma rallijs „Piedzīvojums Vidzemē"

     [+] [-]

, 2011-02-26 13:19, pirms 13 gadiem
Paldies par jaukajiem pasākumiem. Piedalījāmies jau otro reizi. Bija super!