Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Daudzveidīgās atpūtas iespējas Kanāriju salās kopā ar Tez Tour 1. daļa

Daudzveidīgās atpūtas iespējas Kanāriju salās kopā ar Tez Tour 1. daļa
Foto: Iveta Apškrūma

Starptautiskais tūroperators TezTour sadarbībā ar aviokompāniju Airbaltic dod iespēju lidot ar čarterreisu uz Tenerifi katru ceturtdienu. Tenerife ir lielākā no Kanāriju arhipelāga salām un ideāla vieta atpūtai! Maigs klimats un brīnumskaistā, mums neierastā daba, ļauj nesteidzīgi un ar baudu pavadīt šeit savas brīvdienas.

Kanāriju salas ir viena no 17 Spānijas provincēm. Tās atrodas Atlantijas okeānā, 1500 km attālumā no Pireneju pussalas un 115 km attālumā no Āfrikas krastiem. Septiņas brīnumskaistas salas veido arhipelāgu, kurš administratīvi iedalās divās daļās: Santa Krusa de Tenerife, kas ietver Tenerifes, La Palmas, La Gomeras un Jerro salas, kā arī Las Palmas, kurā ietilpst Grand Kanārijas, Fuertventursa un Lansarotes salas.
Mūsdienīgas viesnīcas katrā no salām ļaus izjust īstu eiropeisku servisu, kas kopā ar unikālo dabu un mājīgo atmosfēru veido neaizmirstamas emocijas. Pēc savas pieredzes varu ieteikt „Hovima Jardin Caleta” 3* (HB) vai „Melia Jardines del Teide” 4* (AI).

„Jardin Caleta” 3* (HB) atrodas pie paša Atlantijas okeāna mazā, klusā zvejnieku ciematā netālu no centra un 25 km attālumā no Tenerifes dienvidu lidostas, tādēļ tur ir iespēja izbaudīt gan nesteidzīgu, klusu atpūtu pludmalē (20 m no viesnīcas), gan pēc patikas aizbraukt arī uz centru pēc tusiņu atmosfēras.

Foto: Iveta Apškrūma

Brokastis un vakariņas vari baudīt viesnīcas restorānā, taču vari gatavot maltītes arī pats. Katrā viesnīcas numurā ir virtuve, kas aprīkota ar visu nepieciešamo. Bet tikpat labi ir iespēja kādā no pludmales krodziņiem izvēlēties tikko zvejotu zivi, krabi, astoņkāji, garneles vai austeres... visu pagatavos turpat uz vietas. Un ticiet man- garšīgi!

Foto: Iveta Apškrūma

„Jardines del Teide” 4* (AI) atrodas tuvāk centram, 17 km attālumā no Tenerifes dienvidu lidostas, uz nelielas augstienes 5 minūšu gājienā no ekskluzīvās El Duque pludmales. Mājīga atmosfēra, plaši, komfortabli numuri un labs serviss. Viesnīcas teritoriju veido terases ar pietiekami stāviem slīpumiem un pacēlumiem, tāpēc gan diennakts gaišajā gan tumšajā laikā, no tās paveras brīnišķīgs skats uz apkārtni.

Foto: Iveta Apškrūma

Netālu no viesnīcas atrodas tirdzniecības komplekss "Plaza Del Duque", bet kreisajā pusē no viesnīcas – pastaigu promenāde ar restorāniem. Labajā pusē no viesnīcas – golfa laukumi. Līdz kūrortzonas centram var aizbraukt 10 minūtēs. Iesaku ģimenēm un tiem, kas mīl aktīvu atpūtu. Pieejamas animācijas programmas dienā, izklaidējošas, profesionālas vakara programmas, trenažieru zāle visu diennakti, galda teniss, skvoša laukums un diskotēka. Viss ko sirds kāro!

"Mūžīgā pavasara " salas pārsteigs ar maigo klimatu visa gada garumā, kas dod iespēju izbaudīt siltumu, bet neciest no pārmērīga karstuma. Vidējā temperatūra Tenerifē ir ap 23 grādiem.

Atgriežoties no Kanāriju salām neatstāj sajūta, ka vēlies atgriezties tur vēl un vēl.