Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


5 NBA derību veikšanas stratēģijas, kuras jūs, iespējams, nezinājāt

Redakcija
Redakcija

Spēlētāju sniegums, negaidītas atpūtas dienas un virkne citu faktoru padara sezonu par izaicinājumu, ko nevar prognozēt. Ņemot to vērā, ir daži ieteikumi, kas palīdzēs uzlabot savu stratēģiju, lai veiktu gudrākas likmes kazino totalizatorā.

1. Puslaiki

Paredzēt spēles iznākumu, protams, ir izaicinājums, taču, sadalot to divās daļās, ir nedaudz vieglāk. Tā vietā, lai mēģinātu uzlikt likmes uz spēli kopumā, uzlieciet likmes uz pirmā un otrā puslaika rezultātiem atsevišķi.

Pirmkārt, vispopulārākais likmju veids attiecībā uz spēles puslaikiem ir tāds pats, kā tas ir, veicot likmes uz visu spēli, - starpība. Mēģinot prognozēt starpību starp puslaikiem, pastāv tādas pašas problēmas. Iemesls, kādēļ likt uz vairāk/mazāk, nevis uz starpību, ir tas, ka ir vieglāk paredzēt spēles tempu, nevis to, kura komanda agri izvirzīsies vadībā.

2. Spēlētāju balvas

Runājot par konkrētām likmēm, koncentrējieties uz punktiem, nevis uz rezultatīvām piespēlēm un/vai atlēkušajām bumbām. Turklāt, ir daudz vieglāk prognozēt komandas otrā labākā spēlētāja gūto punktu skaitu.

Gandrīz visās NBA komandās ir noteikta pirmā un otrā iespēja, kad runa ir par to, kuri spēlētāji ir atbildīgi par punktu gūšanu. Tiešsaistes NBA totalizatori zina, ka publika būs vairāk tendēta likt likmes uz vairāk par labāko punktu gūšanas iespēju. Tas nozīmē, ka ir iespēja gūt peļņu citās jomās, kurās mājinieki nesaņems tik daudz likmju.

3. Likmes tiešraidē

NBA spēles pirmā ceturtdaļa neapšaubāmi ir visprognozējamākā. Spēlētāji cenšas atrast savu ritmu uzbrukumā. Lielākoties labākās līgas komandas bieži vien sāk nopietni un ar spriedzi spēlēt vēlāk spēles gaitā, kamēr pirmajā puslaikā tās turpina atpūsties.

Neatkarīgi no sporta veida, likmju likšana uz favorītiem, kad viņi spēles sākumā zaudē, ir ļoti izdevīga. Vienīgais mīnuss ir tas, ka Jums ir rūpīgi jāpievērš uzmanība spēlei, lai izmantotu šo iespēju.

4. Moneyline

Ja ir spēle starp divām salīdzinoši vienādām komandām, būtībā ir izšķirošs jautājums par to, kura uzvarēs. Lielā mainīguma pakāpe ir izdevīga zaudētājam. Tomēr, kad regulārās sezonas laikā tiekas divas NBA komandas no vidējā līmeņa, tas ir gandrīz 50 pret 50, ja ņem vērā bezgalīgos mainīgos lielumus, kas NBA regulārajā sezonā ir vienmēr aktuāli.

Šī koncepcija ir tikai vēl viens iemesls, kāpēc ir svarīgi vienmēr atcerēties, ka sporta derību mērķis nav uzvarēt pēc iespējas vairāk derību, bet gan laimēt pēc iespējas vairāk. Tāpat kā uzņēmējdarbībā vai investīcijās, arī šeit riska uzņemšanās ir nepieciešamība, ja vēlaties gūt ilgstošus panākumus. Kā saka, veiksme ir drosmīgajiem.

5. NBA finālsacensību nākotnes darījumi

Katru sezonu kļūst skaidrs, ka ir tikai dažas komandas, kurām ir izredzes izcīnīt titulu. Protams, likmes gadu no gada mainās, taču gandrīz katrā sezonā redzēsiet, ka pat favorītiem ir labvēlīgi skaitļi derību veicējiem.

Piemēram, 2021. gada sezonā Lakers koeficients bija +260, bet Nets - otrais lielākais favorīts - +270. Tas nozīmē, ka, uzliekot uz katru no šīm komandām 100 ASV dolāru, Jūs būsiet ieguvēji, ja kāda no tām iegūs titulu.

Secinājums

Neatkarīgi no tā, kādām spēlēm Jūs dodat priekšroku, atcerieties, ka garās 82 spēļu sezonas laikā derības par vērtību beigās tiks atalgotas. Apsveriet šīs likmju izdarīšanas iespējas, kad nākamreiz ieiesiet savā sporta totalizatorā, un sezonas beigās varēsiet sarīkot ballīti.