Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Brīnumainā izdziedināšanas meditācija

Redakcija
Redakcija

Šī meditācija ir palīdzējusi izdziedināties daudziem jo daudziem cilvēkiem, arī tiem, kam uzstādītas briesmīgas un pat bezcerīgas diagnozes. Brīnumi notiek! Ticiet, meditējiet un esiet veseli!

Meditācijas laikā svarīgi sajust, ka jūsu orgāns šeit un tagad ir vesels, proti, tas tiks izdziedināts kaut kad nākotnē, bet gan tiek izdziedināts šeit un tagad! Ir svarīgi iztēloties, ka šis orgāns izjūt prieku un mīlestību, ir absolūti vesels- pretēji jebkurai loģikai. Radiet sajūtu, ka esat pilnīgi vesels šeit un tagad. Tieši šeit un tagad ir svarīgi justies spēka un enerģijas pilnam, šeit un tagad just, kā organisms piesātinās ar veselību, kā tas izstaro skaistumu. Jūs pats starojat laimē- un slimība aiziet. Jūsu uzdevums ir meditēšanas laikā palīdzēt organismam ātrāk izdziedināties.

Vienas meditācijas laikā jāmodelē tikai viena vēlme. Enerģiju nedrīkst sadrumstalot. Virzieties uz panākumiem soli pa solim. Koncentrējiet visu enerģiju uz vienu mērķi un tikai pēc tam varat paŗiet pie nākamā.

Sākam!

Apsēdieties tā, lai būtu ļoti ērti...Acis aizvērtas....

Izdarām dziļu ieelpu- un izelpas laikā izelpojam visas savas domas...

Izdarām otru dziļu ieelpu- un izelpas laikā pilnīgi atslābināmies...

Izdarām trešo dziļo ieelpu- un izelpas laikā jau nonākam meditatīvajā beznosacījumu mīlestības stāvoklī, jūtamnies vienoti ar visu pasauli. Savu mīlestību un prieku sākam virzīt uz to orgānu, kuram tagad ir nepieciešama palīdzība. Mēs šeit un tagad jūtam, ka mūsu mīlestība un Visuma mīlestība iekļūst šajā orgānā un izdziedina to. Mēs jūtam, pretēji jebkurai loģikai, ka tas ir vesels un dzīvības pilns. Tas ir absolūti vesels!

To sajust ir ļoti svarīgi... Jo spilgtāka būs šī sajūta, jo vairāk jūs tai noticēsiet, jo ātrāk izdziedināsieties. Izdariet to!

Lai jūsu mīlestība jūs izdziedina!


Vitālijs Gilberts