Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tavs horoskops nedēļai no 20. līdz 26.oktobrim

Redakcija
Redakcija

Šajā nedēļā, līdz pat 24.oktobrim, visām zodiaka zīmēm ir lieliska iespēja atbrīvoties no visa liekā, sākot no nevajadzīgiem krāmiem un beidzot ar negatīvām emocijām un sliktām domām. Sajūtieties beidzot brīvi un laimīgi. 24.oktobrī gaidāms Saules aptumsums. Šo dienu jānodzīvo ar mīlestību sirdī pret sevi un visu pasauli. Sāciet rītu ar labu garastāvokli, pusdienlaikā nobaudiet kaut ko garšīgu, bet vakarā noskatieties kādu vieglu izklaidējošu filmu. Sievietēm vēlama arī kāda barojoša, atjaunojoša maska.

AUNS

Šajā nedēļā jūsu spējas un talanti izpaudīsies pilnā mērā, tāpēc nebrīnieties, ja pēc padoma pie jums nāks draugi un kolēģi. Spēcīgi darbosies jūsu intuīcija, līdz ar to izjutīsiet tuvinieku vajadzības un spēsiet pat "lasīt" apkārtējo domas. Ja varat, centieties palīdzēt tiem, kam tas nepieciešams, tomēr neaizmirstiet arī par sevi.
Un sargājiet veselību.

VĒRSIS

Šajā jums ne pārāk vieglajā laikā rodas vēlēsanās paslēpties no īstenības- aizbraukt kaut kur prom no visiem vai vismaz nodoties sapņošanai. Neatsakiet savām vēlmēm. Tikt galā ar problēmām palīdzēs iedvesma, kuru varat smelties skaistās vietās un lietās, grāmatās, gleznās.

DVĪŅI

Jūs gaida pārsteigums, cilvēks, kas jums kādreiz kaut ko nodarījis, meklēs jūsu padomu un palīdzību. Nāksies izdarīt izvēli, kas nebūs viegla: palīdzēt vai....
Tomēr nenolaidieties līdz atriebībai, kas var atgriezties pie jums kā bumerangs. Savukārt piedošana, palīdzība un labs vārds tiks atalgots ar uzviju.

VĒZIS

Trakais dzīves un notikumu temps liek justies jums kā vāverei ritenī. Atrodiet mirkli laika un padomājiet, vai vispār dodieties pareizajā virzienā? Mācieties ekonomēt laiku un spēkus, tikai nedariet to uz ģimenes un darba rēķina. Vienkārši atļaujiet sev reizēm nelielu atpūtu un palutiniet sevi ar kaut ko patīkamu.

LAUVA

Jūsu skauģiem un nelabvēļiem pienākuši grūti laiki: zvaigznes šonedēļ sola jums veiksmi burtiski visā. Jūs gūsiet peļņu, saņemsiet mīlestību, kolēģu cieņu un visādus citus labumus. Pat nejaukais laiks aiz loga, sliktais apkārtējo noskaņojums un "korķi" uz ceļiem nebūs jums nekāds trsucēklis.

JAUNAVA

Jūsu bagātība ir jūsu draugi. Tāpēc, ja pēkšņi iekulsieties nepatīkamā situācijā, nekautrējieties palūgt viņiem palīdzību. Draugi ar prieku jums palīdzēs.
Esiet uzmanīgi ar finansu operācijām. Nelielo naudas ieguvumu, kas jūs sagaida, tērējiet ar apdomu. Atceraties, ka visā jājūt mērs.

SVARI

Jūs varat stundām runāt par savām interesēm, aizmirstot, ka apkārtējiem tas var nešķist pārāk aizraujošs sarunu temats. Tāpēc šajā laika periodā iespējams piedzīvot trauksmainas situācijas kā darbā, tā arī mājās. Pacentieties atrast laiku pašanalīzei. Esiet kritiskāks pret sevi, tad arī attiecības ar apkārtējiem sakārtosies.

SKORPIONS

Ļoti iespējams, ka šajā periodā jūs pārņems skaudības jūtas, Nesteidzieties ļaut vaļu jūtām,- iedziļinoties notiekošajā, jūs sapratīsiet, ka ne viss ir tik rožains, kā izskatās no malas. Kāds vienkārši vēlas radīt iespaidu, ka viņam viss ir brīnišķīgi. Dzīvojiet savu dzīvi, šobrīd tajā viss ir vislabākajā kārtībā. Veiksme ir ar jums.

STRĒLNIEKS

Apdomība, kuras jums trūks šajā laika posmā, palīdzēs ietaupīt laiku un naudu. Izvairieties no nepārdomātiem lēmumiem, nepadodieties provokācijām, neielaidieties strīdos. Labāk veltīt laiku veselības stiprināšanai un hobijiem. Tomēr neaizmirstiet rūpēties arī par saviem tuviniekiem un mīļajiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Šonedēļ jums ir aizliegts palikt vienatnē. Uzaicieniet ciemos kādu draugu (draudzeni) vai arī dodieties pats kādu apciemot. Varat arī apmeklēt teātri vai kino. Ar smago un nebeidzamo darbu un pienākumu gūzmu palīdzēs tikt galā kāds garšīgs kārums, iepirkšanās vai izklaide. Tie dos jaunus spēkus un uzlādēs ar pozitīvu enerģiju. Savus noslēpumus gan labāk turiet pie sevis.

ŪDENSVĪRS

Nedrīkst visu laiku iegrožot sevi visā un taupīt uz sava rēķina. Sarīkojiet svētkus. Un palutiniet sevi- dodieties uz kādu skaistumkopšanas salonu, iegādājieties sen kārotu lietu vai gardumu. Tas iepriecinās un uzlabos garastāvokli, kurš šobrīd nav uz īstās nots. Taču nekrītiet galējībās, jo pārlieku izšķērdība arī nebūs īsti reizē.

ZIVIS

Jūs skumstat pēc vasaras, kuru īsti neizbaudījāt, jo daudz strādājāt. Uzrīkojiet sev un savai ģimenei nelielu atpūtu. Aizbrauciet uz kādu skaitu vietu un atpūtieties pie dabas: makšķerēšana, pastaigas svaigā gaisā, šašliku smarža atgriezīs jums zudušo enerģiju un optimismu. Grozies kā gribi, bet atpūtu jūs esat pelnījuši.