Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:363, Did:0, useCase: 3


Izpildi testu un pielaiko simtgades notikumu kalendāru

Redakcija
Redakcija

Latvijas valsts simtgades notikumi ir daudzveidīgi un plaši pieejami dažādām auditorijām visā Latvijā – vairāk nekā 2000 norišu sniedz bagātīgu un raibu piedāvājumu visās nozarēs, dažādām gaumēm un interesēm. Lai šajā klāstā prasmīgi izvēlētos saistošākos notikumus, Kultūras ministrijas Latvijas valsts simtgades birojs aicina digitāli pielaikot savu simtgades kalendāru un noskaidrot, kāds svinētājs esi Tu – zinātkārais atlēts, biznesa haizivs vai varbūt intelektuālais kultūrists?

Jau šobrīd Latvijas valsts simtgades mājaslapā ir apkopoti vairāk nekā 2000 dažādu notikumu, tādēļ simtgades pasākumu pielaikošanas vietne pielaiko.lv100.lv atjautīgi centīsies noskaidrot, kādas ir katra svinētāja intereses, un savienos tās ar aktuālo programmu.

Krāšņo un bagātīgo simtgades notikumu klāstu veido ne tikai daudzveidīgas kultūras norises, bet arī izglītojoši pasākumi un projekti bērniem, jauni tūrisma maršruti ģimenēm, dažādi ekonomikas un zinātnes forumi, nacionāla mēroga un pašvaldību iniciētās norises un citi Latvijas sabiedrību iesaistoši projekti.

Atjautīgais digitālais risinājums ne tikai informē un ļauj izsekot jaunākajiem mēneša notikumiem, bet arī aicina par godu simtgadei paveikt kādu labu darbu. Vai tā būtu satikšanās ar kaimiņiem, Latvijas dabas iepazīšana vai iespēja atbrīvoties no liekām lietām – ikkatrs labais darbs un nodoms atgādina, ka Latvijas simtgadi mēs veidojam paši ik dienu, ik mirkli.

Latvijas valsts simtgade ir iespēja godam un cienīgi svinēt valsts simto dzimšanas dienu, izstāstīt Latvijas stāstu, radīt paliekošas vērtības un dot ieguldījumu Latvijai nākamajā simtgadē. Ikvienam Latvijas cilvēkam ir iespēja piedalīties un kļūt par šī vēsturiski unikālā notikuma līdzveidotāju. Plašāk par notikumu programmu un iesaistes iespējām Latvija 100 .