Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Valmieras teātra 2019. gada kalendārā aktiera Mārtiņa Meiera foto darbi

Redakcija
Redakcija

“Uz ko tu skaties? Uz ko tu neskaties? Gaismas caurdurts un trūdošu lapu noklāts smilšains ceļš precīzi atspoguļo, kas esmu, ko jūtu, kas sāp, nevis tas tur - blakus esošais Eifeļtornis.” Mārtiņš Meiers. Tuvojoties gada nogalei, Valmieras teātris kopā ar aktieri Mārtiņu Meieru ir sarūpējis skatītājiem dāvanu – 2019. gada kalendāru.

Mārtiņa hobijs ir fotografēšana, bet līdz šim tas bijis vairāk savam priekam. Pavisam nesen Valmieras teātrī tika atklāta aktieru Ivo Martinsona un Mārtiņa Meiera foto izstāde, jo abus vieno ne tikai mīlestība pret foto, bet arī kopīga loma – Hamlets.

Pirms desmit gadiem režisors Oļģerts Kroders bija uzticējis Dānijas prinča lomu Ivo Martinsonam. Šajā sezonā Mārtiņa Meiera izpildījumā Hamlets atgriezīsies uz Valmieras teātra skatuves jau trešo reizi, šoreiz Indras Rogas režijā. Jaunā Hamleta iestudējuma gaidās, daļa Mārtiņa fotogrāfiju ir iemūžinātas arī 2019. gada kalendārā.

Sienas kalendāru iespējams iegādāties Valmieras teātra kasē. Kalendāru skaits ierobežots.
Kalendārs tapis ar SIA “Latvijas Mobilais Telefons” atbalstu.