Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Ar izrādi jauniešiem “Labie bērni” tiek papildināts Valmieras teātra oktobra repertuārs

Redakcija
Redakcija

Sakarā ar lielo interesi par izrādi “Labie bērni”, Valmieras teātra oktobra repertuārs tiek papildināts ar divām izrādēm 29. oktobrī, plkst. 14.00 un 18.30. Luga “Labie bērni” pēta atgadījumu, kas noticis ar vidusskolnieci Hloju sestdienas vakara ballītē. Pati Hloja neko neatceras, bet skolā visi sačukstas. Sociālajos tīklos sāk parādīties komentāri, vēlāk bildes un video. Izrādās, ka Hloja ir cietusi nodarījumā, ko veikuši viņas vienaudži. Notikums ir nofilmēts, safotografēts un negaidīti tiek publiskots.

Režisors Reinis Suhanovs: “Jaunajiem aktieriem tas ir interesants uzdevums – runāt par savu vienaudžu un savām problēmām valodā un formā, kas ir ikdienišķa un tepat apkārt.”

Lomās: Elīna Avotiņa, Anna Nele Āboliņa, Alise Danovska, Aminata Grieta Diarra, Madara Bore, Klinta Leja, Elīna Hanzena, Andris Gindra, Pauls Iklāvs, Emīls Krūmiņš, Oskars Vīksne, Toms Veličko.
Līdz 14 gadiem neiesakām! Izrādē tiek izmantota necenzēta leksika!

Izrāde nominēta 2017./2018. gada sezonas Latvijas teātru gada balvai 2 kategorijās: "Gada izrāde pusaudžiem" un "Gada jaunais skatuves mākslinieks" (Madara Bore par Hlojas lomu).

Skolēniem un studentiem biļetes cena ir EUR 7, pieaugušajiem EUR 10. Skolotājiem vedot skolēnu grupu virs 15 personām, ieeja bez maksas. Biļetes var iegādāties Valmieras teātra kasē, kā arī “Biļešu paradīze” kasēs un Bilesuparadize.lv