Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


1. janvārī sākas biļešu tirdzniecība uz februāra izrādēm

Redakcija
Redakcija

Ar 1. janvāri tiek uzsākta Valmieras teātra februāra repertuāra biļešu tirdzniecība, tostarp, uz 15. februārī gaidāmo pirmizrādi Ērika Emanuēla Šmita lugai “Valoņas nakts”. To Valmieras teātrī iestudē Rolands Atkočūns (Lietuva), kurš daudziem skatītājiem jau pazīstams ar iestudējumiem Dailes teātrī.

Izrādes stāsts būs par pasaules slaveno mīlētāju Donu Žuanu (Imants Strads). Sena leģenda vēsta, ka iedabūt Donu Žuanu laulības ostā ir gandrīz neiespējami. Ja nu vienīgi, kad lieliem soļiem tuvojas vecums, savaldzināt sievietes kļūst arvien grūtāk, un sirdī ielavās bailes no vientulības. Šī stāsta centrā, kas risinās 18.gadsimta vidū – Dona Žuana piecas mīļākās, kuras uzaicinātas uz pili Normandijas nekurienē. Ikviena no viņām cer, ka kaislīgais mīlnieks apprecēs tieši viņu. Dona Žuana rīcībā ir viena nakts. Vai senā leģenda zaudēs savu burvju varu?

Tāpat, pateicoties skatītāju lielajai interesei, 4. februārī Valmieras teātrī atgriežas izrāde "Labie bērni", kas ieguvusi 2017./2018. gada sezonas Latvijas teātru gada balvu nominācijā "Gada izrāde pusaudžiem" gan pašu jauniešu, gan "Spēlmaņu nakts" žūrijas vērtējumā.

Februārī Valmierā viesosies arī Liepājas teātris, skatītājiem piedāvājot apmeklēt trīs izrādes –“Sniegbaltītes skola”, “Piafa” un “Paldies Tev, draudziņ!”

Plašāk ar repertuāru aicinām iepazīties Valmieras teātra mājas lapā.