Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:336, Did:0, useCase: 3


Operetes teātris paziņo par sezonas slēgšanu

Redakcija
Redakcija

Operetes teātris paziņo par sezonas slēgšanu
Skats no operetes "Jautrā atraitne"
Foto: Latvijas Operetes fonda arhīvs


Valstī esošās ārkārtējās situācijas dēļ Operetes teātris paziņo par sezonas slēgšanu. Arī šodien VEF kultūras pilī plānotā, iepriekš pārceltā operetes Jautrā atraitne izrāde pārcelta uz nenoteiktu laiku.

Sakarā ar Covid-19 noteikto ārkārtas stāvokli valstī, šajā sezonā izrādes un koncerti vairs nenotiks. Plānots, ka atceltās Operetes teātra izrādes iespēju robežās tiks pārceltas uz vēlāku laiku. Par pārcelto pasākumu norisi informēsim ne vēlāk kā sešu mēnešu laikā pēc ārkārtējās situācijas beigām.

Lūdzam saglabāt iegādātās biļetes, jo tās būs derīgas uz izrādēm jaunajos datumos.
Ja izrādi nebūs iespējams pārcelt un tā tiks atcelta, biļešu īpašniekiem piedāvāsim apmeklēt citu līdzvērtīgu Operetes teātra izrādi, vai arī atmaksāsim naudu par iegādātajām biļetēm atbilstoši Patērētāju tiesību aizsardzības likumam un Patērētāju un tiesību aizsardzības centra 13.03.2020. publicētajam ziņojumam.

"Kopš 13.marta mums nav notikusi neviena izrāde vai koncerts. Teātra darbība ir pilnībā apstājusies, un tas (nevalstiskā) Operetes teātra trupai ir liels pārbaudījums. Mēs ļoti ilgojamies pēc mūsu skatītājiem un ticam, ka pēc pandēmijas atgriezīsimies klātienes kultūras apritē jaunā kvalitātē, ar labām ziņām un repertuāra iecerēm. Bet šis laiks jāizmanto, lai akumulētu iespējas nopietnu nākotnes projektu realizācijai un teātra ilgtermiņa attīstībai nākotnē,” pauž Operetes teātra direktore Agija Ozoliņa-Kozlovska

Aktuālā informācija par Operetes teātra izrāžu datumiem tiek publicēta un atjaunota teātra mājas lapā JAUNUMI