Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


No 10.maija – abonementu maiņa un pārdošana 2016./2017.gada sezonai un biļetes uz pirmajām izrādēm “Toma Sojera piedzīvojumi”

Redakcija
Redakcija

No 10.maija – abonementu maiņa un pārdošana 2016./2017.gada sezonai un biļetes uz pirmajām izrādēm “Toma Sojera piedzīvojumi”
Dailes teātris

10.maijā sāksies Dailes teātra 2016./2017.gada sezonas abonementu maiņa un pārdošana, kā arī biļešu pārdošana uz pirmajām izrādēm “Toma Sojera piedzīvojumi” un pasākumu “Nosvini skolas sākumu kopā ar Tomu Sojeru!”.

Nākamajā sezonā Dailes teātra abonementu īpašniekiem tiks piedāvātas piecas izrādes.

21.septembrī paredzēta Robēra Tomā kriminālās komēdijas “8 mīlošas sievietes” pirmizrāde (režisors Dž.Dž.Džilindžers). Režisors Vladislavs Nastavševs iestudēs Mihaila Kuzmina „Peldošie-ceļojošie. 2 daļu”, kam dots žanra apzīmējums “mīlas trīsstūri, četrstūri un piecstūri 20.gs. sākumā” (pirmizrāde 2.decembrī). Oskara Vailda drāmu “Doriana Greja portrets” veidos Laura Groza-Ķibere (pirmizrāde paredzēta 3.februārī). Dž.Dž.Džilindžers iestudēs Noras Ikstenas lugu “Koraļļu pils” (pirmizrāde 31.martā). Sezonas pēdējo jauniestudējumu Lielajā zālē – Prospēra Merimē “Karmenu” – veidos Rolands Atkočūns, tā pirmizrāde plānota 26.maijā.

Atkarībā no sēdvietām zālē, viena abonementa cena piecām izrādēm ir 60 un 70 EUR.

Dailes teātris abonementu īpašniekiem 2016./2017.gada sezonā piedāvās 25% atlaidi Mazās un Kamerzāles izrāžu biļetēm, Vecgada koncertam un skolas sākuma svinību pasākumiem un izrādēm 31.augustā un 1.septembrī (pirkuma ierobežojums vienam abonementam – 2 biļetes).

Dailes teātra abonementus var iegādāties Dailes teātra kasē. Informācija – www.dailesteatris.lv, kā arī pa tālruni 67294444 vai rakstot uz e-pastu inta@dailesteatris.lv.

10.maijā sāksies arī biļešu iepriekšpārdošana uz Marka Tvena izrādi bērniem “Toma Sojera piedzīvojumi” 31.augustā, kad notiks pirmizrāde, un 1.septembrī. Abos datumos notiks arī pasākums “Nosvini skolas sākumu kopā ar Tomu Sojeru!”. Toms Sojers ir asprātīgs, viltīgs, paslinks, bet arī labestīgs un atsaucīgs puišelis. Viņš vienmēr grib, kā labāk, bet sanāk, kā nu kuro reizi sanāk. Kopā ar saviem labākajiem draugiem bezpajumtnieku Haklberiju Finu un Džo Hārperu Toms piedzīvo dažādas dēkas, kuru laikā viņš paspēj atrast savu īsto mīlu, kļūt par liecinieku šaušalīgam noziegumam, atmaskot slepkavnieku, aizbēgt no mājām, kļūt par pirātu, apmaldīties bezgalīgā alā un atrast neticamus dārgumus. „Toma Sojera piedzīvojumi” ir izrāde visai ģimenei. Bērniem – lai kopā ar izrādes varoņiem dotos aizraujošos piedzīvojumos, savukārt pieaugušajiem – lai tie atcerētos, kādi reiz bija un par ko sapņoja. Lomas atveidos Lauris Dzelzītis, Gints Andžāns, Mārtiņš Upenieks, Esmeralda Ermale, Ērika Eglija, Gints Grāvelis, Lauris Subatnieks, Sarmīte Rubule, Artūrs Dīcis un Artis Robežnieks. Iestudējuma režisors būs Dmitrijs Petrenko, scenogrāfe - Sintija Jēkabsone, kostīmu māksliniece – Baiba Litiņa, komponists - Reinis Ozoliņš. Dramatizējumu veidojusi Justīne Kļava.