Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Fotoieskats Marco Polo kausa izcīņas I posmā

Redakcija
Redakcija
Veiksmīgi noslēdzies piedzīvojumu spēles Marco Polo I posms, kura rīkotāji- Laivinieks.lv un igra.lv ir tikpat apmierināti ar paveikto kā dalībnieki. Neskatoties uz to, ka laika apstākļi nevienu nelutināja- brīžiem nedaudz smidzināja, brīžiem lija tā, ka grūti bija saskatīt kaut ko pat metra tuvumā, neviens no dalībniekiem nenobijās. Katra komanda paveica maksimālo, ko varēja un finišā visi ieairēja laimīgi un starojoši, kur viņus jau gaidīja silta tēja, cepumi un maizītes. Tālāk vakars turpinājās milzīgā teltī, kur jautrā un draudzīgā noskaņā spēles dalībnieki dalījās iespaidos par brauciena laikā piedzīvoto. Varētu teikt, ka uzvarētāji ir visi, kas piedalījās šajā piedzīvojumā- pozitīvas emocijas un labi pavadīts laiks ir lieliskākā balva, kādu vien var vēlēties. Taču par oficiālajiem I posma uzvarētājiem kļuva Kristians Kareļins un Jānis Zeidaks ar komandas nosaukumu "Jānis un Kristjānis", nopelnot godpilno 1.vietu, savukārt 2.vietā ierindojās Aleksandrs Kovaļovs un Pāvels Berjozkins, kuru komandas nosaukums- "Karamba", bet 3.vietu ieguva Arta Ludborža un Māris Tocups jeb komanda "Strazdutrosu apsēstie". Visi I posma uzvarētāji saņēma diplomus un bezmaksas ielūgumus dalībai II posmā, bet pirmās vietas ieguvēji vēl arī dāvanu kuponu izbraucienam pa naksnīgo Rīgu.

Tā kā spēles noteikumi neparedz, ka katrai komandai jāpiedalās pilnīgi visos posmos (kopvērtējumā tiks ņemti vērā divu labāko posmu rezultāti), par nākamā posma uzvarētāju vari kļūt arī tu.
Sīkāk par spēles noteikumiem uzzini www.marcopolo.lv

Foto: Iveta Apškrūma, epadomi.lv