Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:3, Did:0, useCase: 3


Video: Šogad Rīgā brīvpusdienas arī 5. – 9. klašu skolēniem, "Nāc un piedalies!" 3. septembrī

Rīgas izglītības iestādes ir gatavas uzsākt jauno mācību gadu. To vakar preses konferencē uzsvēra Rīgas pašvaldības vadība.

„Galvenais izaicinājums no 1. septembra būs brīvpusdienu nodrošināšana visiem 5. – 9. klašu skolēniem. Tas būs liela mēroga projekts, kas tiks īstenots, lai veselīgu ēdienu varētu saņemt aptuveni 30 000 skolēnu. Tas nozīmē, ka jāveic daudz organizatorisku pasākumu, un tāpēc, iespējams, ka septembra sākumā var rasties kādas tehniska rakstura problēmas, tāpēc aicinu visus izturēties ar sapratni un vienlaikus lūdzu skolēnus un vecākus ziņot Rīgas domei, ja rodas kādas problēmas, lai varam tās operatīvi atrisināt. Domāju, kas bezmaksas ēdināšana būs liels atbalsts ģimenēm ar bērniem,” sacīja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis aicināja skolēnus aktīvi iesaistīties arī interešu izglītībā. Viņš uzsvēra, ka 3. septembrī Vērmanes dārzā notiks ikgadējais pasākums „Nāc un piedalies!”, kurā varēs uzzināt visu par interešu izglītības piedāvājumu galvaspilsētā, kā arī ir sagatavots katalogs (tas ir pieejams arī elektroniskā veidā (http://www.iksd.riga.lv/upload_file/Izglitiba_pievienotie/0_2016/08_2016/Katalogs_2016_web_kliks.uz.satura.pdf), kurā apkopota detalizēta informācija, lai ikviens varētu atrast savu vaļasprieku un lietderīgi pavadītu brīvo laiku.

Epadomi TV sadarbībā ar RD Izglītības, kultūras un sporta departamentu piedāvā videoieskatu preses konferencē
Vērtējums: +2