Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Sievietes horoskopa zīmei atbilstošais matu griezums

Skaista frizūra vienmēr sievietei palīdz justies labāk, taču astrologi uzskata, ka tā spēj arī no kosmosa iegūto enerģiju virzīt pareizā un vajadzīgā gultnē. Tāpēc daudzas sievietes pasaulē, sekojot astrologu ieteikumiem, izvēlas tādu matu griezumu, kas atbilst tieši viņu horoskopam.

Auns
Auna sievietēm bieži vien ir lokaini vai cieti mati. Viņas ir spēcīgas, ambiciozas un enerģiskas būtnes, kas meklē grūtības un veiksmīgi tiek galā ar tām. Matu sakārtojums viennozīmīgi atstāj redzamu iespaidu uz viņu enerģiju.
Auna sievietei vislabāk piestāvēs īsi mati (zēngalviņa). Šāds griezums palīdzēs pozitīvās enerģijas piesaistei, piepildīs sievieti ar enerģiju un piešķirs jaunavīgu izskatu..

Vērsis
Vērša sievietes ir diezgan spītīga rakstura, noslēpumainas un sportiskas būtnes, kas dāsnas pret tiem, kurus mīl.
Daba viņas apveltījusi ar sarežģītiem sejas vaibstiem un skaistiem vaigiem. Vislabākais šai zīmei būs vidējs matu garums ar atsegtu kaklu, piemēram "karē". Savu materiālo stāvokli vērša sieviete uzlabos, ja izvēlēsies nevienāda garuma matu griezumu. Labākie toņi būs medaini zeltainās vai sarkanīgās nokrāsās.

Dvīņi
Dvīņu sieviete mīl brīvību un neatkarību, viņa ir radoša personība ar fantazētājas iezīmēm, kas spējīga uz neprātīgu rīcību, taču uz muļķībām- nekad! Pateicoties iedzimtajam sabiedriskumam un aizrautībai, dvīņiem parasti ir smalka, dzīva seja un augsta piere.
Dvīņu sievietei vispiemērotākais būs elegants, bet vienkāršs matu griezums, kuru var ieveidot burtiski vienā mirklī, un kuru, atkarībā no garastāvokļa un noskaņojuma, iespējams variēt visdažādākajos šim griezumam pieejamos veidos.

Vēzis
Vēža sieviete ir maiga no dabas, viņa vienmēr tiecas uz pilnību un noteikti pastāvēs klusu, lai tikai kādu neaizvainotu. Liela mute simbolizē godīgumu un taisnīgumu, par kuru tik ļoti izslavēti vēži.
Šai zodiaka zīmei parasti ir biezi un taisni mati. Stilīgu un sarežģītu matu griezumu viņa uztver kā sodu, labākā frizūra vēža sievietei ir taisni gari kaskādes formā nogriezti mati, kurus reizēm var arī uzspraust.
Tieši pareizais matu griezums vēža sievietei palīdzēs atrast savu otro pusīti un uzlabos attiecības ar vecākiem.

Lauva
Lauvas sievietes ir ļoti darbīgas, augstsirdīgas un cēlas. Viņas ir pastāvīgas savās domās un jūtās. Ir pārliecinātas par savu taisnību un necieš iebildumus. Lauvas sievietes vienmēr cenšas pēc iespējas vairāk dzīvē sasniegt, par ko liecina viņu spēcīgais deguns un zods.
Šajā zīmē dzimušai sievietei ieteicams, lai viņas mati būtu kupli kā lauvas krēpes. Pat klasiskai frizūrai ar fēna un ķemmes palīdzību vēlams piešķirt apjomu. Piemērots būtu pakāpeniskais matu griezums, ko pēc tam var ieveidot ar matu putu un fēna palīdzību. Karaliski lauva izskatīsies arī ar virs deniņiem paceltiem un uz augšu savāktiem matiem.

Jaunava
Jaunavai jau no dabas iedzimts smags raksturs, taču viņa ir spējīga uz drosmīgu rīcību, kaut gan reizēm var kļūt kašķīga. Viņai patīk visu vienkāršot, taču ne jau tāpēc, ka viņa būtu slinka. Nē, tieši otrādi- jaunava ir ļoti čakla, strādīga un pat samērā pedantiska. Tāpēc viņai nepieciešamas vienkāršas frizūras, kas ātri ieveidojamas, lai pārējo laiku varētu veltīt svarīgākiem darbiem. Jaunavai piestāvēs rudenīgi zeltītie matu toņi.

Svari
Svaru sievietes ir skaistuma un dailes cienītājas. Viņām patīk kārtība, taču traucē biežās garastāvokļa maiņas. Maigajam, no dabas dotajam raksturam piestāvēs vienkāršs, bet izsmalcināts matu griezums.
Ideālais stils ir klasiskais, arī frizūra var būt klasiska griezuma, taču ar rozīnīti. Labs variants ir kaskādes griezums un par rozīnīti šajā gadījumā var kalpot krāsu pārejas, piemēram, no tumšāka uz gaišāku.

Skorpions
Skorpiona sievieti vienmēr var atpazīt pēc viņas caururbjošā skatiena. Bet vaigu bedrītes liecina par viņas noslēpumainību un neuzticēšanos svešiniekiem.
Skorpiona sieviete vienmēr sasniedz visu, ko vēlas, viņas centība un neatlaidība ir apbrīnojama.
Šīs zīmes sievietēm raksturīgi biezi, skaisti un smagi mati. Viņām nav kāda konkrēta piemērotākā matu griezuma,- skorpiona sievietes var atļauties dažādību un tā viņām pat nepieciešama. Mainīties ir viņu dabā.

Strēlnieks
Šīs zīmes sieviete ir gandrīz vai dabas bērns, kas mīl brīvību. Viņa ir tikumīga, nekad nav vienaldzīga pret apkārt notiekošo, ar savu viedokli par visu. Spējīga riskēt, zinātkāra un atturīga. Vienmēr atrodas taisnības meklējumos. Arī strēlnieka sievietes frizūrai jābūt atturīgai, ar stingrām līnijām, strēlnieka rakstura iezīmēm atbilstošai, kas pasvītros šīs sievietes individualitāti.

Mežāzis
Patmīlīgajai un saldkaislajai mežāža sievietei patīk izrādīties. Viņa ir pašpārliecināta, gudra, darbīga un vienmēr dzīvo pēc "noteikumiem". Lai ko arī mežāža sieviete darītu, viņa būs pārdomājusi dažus gājienus uz priekšu.
Šai dāmai piestāvēs vidēja garuma matu griezums ar "čolku" priekšā, kas pasvītros viņas rakstura stingrību un savaldību.

Ūdensvīrs
Ūdensvīra sievietes ir ļoti ekstravagantas, egoistiskas un neatkarīgas būtnes.
Viņas soļo kopsolī ar modi, tāpēc arī viņu matu griezumam jābūt modernam, oriģinālam un ekstravagantam. Tieši Ūdensvīra sievietes ir tās, kurām piestāv dažādi spilgti, uzkrītoši matu krāsu toņi.

Zivis
Šī zodiaka zīme simbolizē mieru un harmoniju. Zivis ir sapņotājas un romantiķes.
Vispiemērotākais zivju sievietēm būs pieticīgs, neuzkrītošs, bet akurāti veidots matu griezums (minimums- apjoma, maksimums- gluduma) vai bizes, kas palīdzēs rast iekšējo mieru un veselību.