Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 17. aprīlis – Rūdis, Viviāna, Rūdolfs

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Viviāna, Rūdolfs, Rūdis. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Viviāna

Viviāna ir ļoti spēcīga personība. Aktīva, centīga un vērīga, taču viegli uzbudināma. Viņai piemīt analītisks prāts un spēcīgs gribasspēks. Ja reiz ķeras pie kādas lietas klāt, tad izrāda apskaužamu neatlaidību un uzstājību. Tomēr pirms kaut ko darīt, viņai nepieciešams laiks, lai visu labi apdomātu un izanalizētu.
Viviāna no dabas ir pveltīta ar labu intuīciju, tomēr ne pārāk paļaujas uz to. Ļoti pārdzīvo neveiksmes un mēdz nolaist rokas, ja viss neiet tā, kā ieplānots. Ļoti augstu vērtē savus draugus un tuviniekus.

Viviānai likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu īpašā misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Rūdolfs

Rūdolfs ir ļoti talantīgs, centīgs, neatlaidīgs, zinātkārs un arī spītīgs. Viņam nekad netrūkst vērtīgu ideju un mākslinieciskas iztēles harmonijas un pilnības radīšanā, kur lielisks palīgs ir arī Rūdolfa analītiskais prāts, kam pateicoties, viņš spēj izveidot ļoti veiksmīgu karjeru. Rūdolfam nepatīk, ja viņu pārāk ierobežo. Viņš augstu vērtē savu ģimeni, ir uzticīgs, godīgs un piedodošs, bet arī greizsirdīgs. Labprāt piekāpjas sīkumos, taču lielās lietās visu dara pa savam. Kopumā viņš ir cilvēks ar zelta rokām: darbīgs un strādīgs.

Rūdolfam likteņa (vārda) skaitlis ir 33

Jūsu īpašā misija - ar prieku paust augstākās mīlestības apziņu.
Jūsu uzdevums- mīlēt un mācīt citiem, ka dzīve var būt prieka un mīlestības pilna.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties akcentēt to, kas liecina par prieku, gaismu un radošumu, kļūstot par līderi kalpošanai mīlestībā. Pat, ja esat pārlieku emocionāls, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts kļūt par varenu dziednieku. Mīliet un māciet mīlēt, lai izdziedinātu visus mūs.

Rūdis

Rūdis ir drosmīgs, izlēmīgs, neatkarīgs un augstsirdīgs cilvēks. Visām lietām dzīvē pieiet ne tikai praktiski, bet arī radoši. Viņam nekad netrūkst novatorisku un interesantu ideju, kas gan, diemžēl, ne vienmēr ir dzīvotspējīgas. Rūdis ir stingrs savā pārliecībā un spriedumos. Citiem viņu grūti piemānīt vai apmuļķot, kaut gan pats viņš reizēm mēdz kalt utopiskus plānus vai sapņot nepiepildāmus sapņus.

Rūdim likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu īpašā misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam - attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību, bet nesteidzieties pieņemt sirdij svarīgus lēmumus - tam vēl laiks nav pienācis!
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju. Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.