Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:258, Did:0, useCase: 3


Liepājas “BB wakepark” Beberliņos, Karostā atklāta dabīgā ledus slidotava

Redakcija
Redakcija

Liepājas "BB wakepark" no 25. janvāra piedāvā publisko slidotavu Beberliņos, Karostā, kas kopā ar kafejnīcu darba dienās darbosies no pulksten 10:00 – 19:00, bet brīvdienās no pulksten 11:00 – 21:00.

“Līdz ar slidotavas atklāšanu Beberliņos esam spēruši vēl vienu soli, lai aktīvi iesaistītos Liepājas tūrisma un aktīvās atpūtas dzīvē, aicinot liepājniekus un pilsētas viesus labi atpūsties svaigā gaisā un reizē pasportot. Slidotavu veidojam pirmo reizi, tādēļ liels paldies par atbalstu arī Liepājas ledus hallei. Beberliņos tagad ir īsta ziemas pasaka, ledus gluds, vēl gaidām sniegu. Tad mūsu Ziemas parkā radīsim iespējas vizināties ar pūsli, sniega dēli un slēpēm,” gandarīta aktīvās atpūtas un veikborda parka “BB wakepark” vadītāja Santa Vēvere.

Visi interesenti slidotavu var apmeklēt bez maksas, kā arī ir pieejama slidu noma. Slidu noma bērniem, skolēniem un studentiem stundā maksā 1,5 EUR, pieaugušajiem 2 EUR. Paralēli atvērta arī “BB wakepark” kafejnīca, kur apmeklētāji var sasildīties, malkojot kādu siltu dzērienu.