Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Horoskops 2024. gadam visām zīmēm: kam nauda, kam mīlestība, kam problēmas

Redakcija
Redakcija

2024. gads ir Zaļā Koka Pūķa gads. Gads būs pretrunīgiem notikumiem bagāts, un tie novedīs pie būtiskām pārmaiņām. Daudzu cilvēku dzīvē sāksies jauns posms, daži piedzīvos progresu, savukārt citiem nāksies atteikties no Napoleona plāniem un priecāties par to, kas viņiem ir.

Pūķis simbolizē enerģiju, pozitīvas pārmaiņas, veiksmi, labklājību. Koks iemieso augšupejošu izaugsmi, transformāciju, zaļā krāsa – tā ir dzīvība, harmonija. Gada skaitlis ir 8, kas pēc numeroloģijas sola finansiālā stāvokļa uzlabošanos. Cilvēkiem būs vieglāk nekā parasti savā dzīvē piesaistīt naudu.

Pūķa gads var palīdzēt likt pamatus turpmākajām uzvarām un panākumiem. Galvenais ir nesēdēt dīkā, bet rīkoties. Gadā iespējamas kardinālas izmaiņas, un tās var izraisīt ar atsevišķiem indivīdiem nesaistīti iemesli.

Vēl ieteikums - uzticies zvaigznēm, bet nekļūdies! Nevajadzētu uztvert gada horoskopu kā vienīgo ceļvedi darbībai vai bezdarbībai.

Auns

Auni, turieties! Šis gads zīmes pārstāvjiem būs kā amerikāņu kalniņi. Te viņus pacels panākumu virsotnē, te iemetīs neveiksmju bezdibenī. Tomēr Auns spēs izmantot savā labā pat zaudējumus. Iespējama finanšu izaugsme. Ir svarīgi nebūt slinkam un nebaidīties uzņemties atbildību. Iespējams, nāksies riskēt un darīt kaut ko sev neraksturīgu.

Daži Auni var saņemt interesantu piedāvājumu saistībā ar karjeras izaugsmi. Nevajadzētu kautrēties, pat ja šaubāties par savām spējām.

Ja zīmes pārstāvji jau ir attiecībās, tad pārpratumu dēļ tās var kļūt sarežģītas. Ja viņi vēl meklē otro pusīti, var satikt cilvēku, kurš šķitīs ideāls dzīves partneris, bet pēc tam parādīs savu īsto seju un Aunam tā nepatiks.

Vērsis

Vērsim Pūķa gads būs tas, kurš noteiks attīstības virzienu nākamajiem desmit gadiem. 2024. gadā var ielikt pamatus nākotnes bagātībai vai karjeras attīstībai. Pastāv liela varbūtība, ka zīmes pārstāvjiem veiksies biznesā.

Pamatu var ielikt arī personīgajā dzīvē. Ģimeniskajam Vērsim vajadzētu strādāt pie attiecībām, lai tās stiprinātu. Ja, protams, viņš to vēlas. Ja nē, varbūt ir pienācis laiks pamest nemīlēto cilvēku un iet savu ceļu. Jaunas iepazīšanās var kļūt liktenīgas.

Gada laikā iespējams kāds notikums, kas Vērsi aizvedīs uz pavisam citu vietu, nekā viņš gaidīja. Lai izvairītos no nepatīkamām sekām, nespēlējiet pēc kāda cita noteikumiem, nesteidzieties pieņemt lēmumu un ieklausieties savā iekšējā balsī. Tā būs labākais palīgs.

Dvīņi

Dvīņiem gads sola pārsteigumus. Ne visi būs patīkami, bet tomēr nejaušības, apstākļu sakritības un negaidīti notikumi lielākoties nospēlēs par labu zīmes pārstāvjiem. Galvenais, lai Dvīņi nevilcinās izmantot sniegtās iespējas.

Dvīņiem svarīgi uzreiz ķerties vērsim pie ragiem un kalt dzelzi, kamēr tā karsta. Vilcināšanos var nākties rūgti nožēlot. Gads zīmes pārstāvjiem dos iespēju iegūt savu sapņu darbu ar vēlamo atalgojumu. Bizness ies kalnā, tikai jāpieliek pūles.

Mīlestības lietās Dvīņiem tik ļoti nepaveiksies. Pastāv iespēja, ka Dvīņi iesaistīsies kādās ne visai nopietnās un pastāvīgās attiecībās. Ja blakus jau ir dzīvesbiedrs, tad starp viņu un Dvīņiem var veidoties plaisa. Zīmes pārstāvjiem vairāk uzmanības jāpievērš mīļotajam cilvēkam.

Vēzis

Vēžus Pūķa gadā pavadīs mīlestība un mūzas. Var gaidīt veiksmi mīlas un radošās lietās. Ja zīmes pārstāvji vēl nav atraduši dzīves partneri, tad tajā virzienā jākļūst aktīvākiem. Pastāv liela varbūtība satikt “savu” cilvēku. Ja attiecības jau pastāv, tad noderētu tās stiprināt.

Pieaugs radošā enerģija un vēlme darīt ko neparastu. Visticamāk, Vēža idejas un to realizāciju apkārtējie sagaidīs ar ovācijām. Gaidāmi panākumi un arī finansiālie ienākumi.

Kas attiecas uz karjeras izaugsmi un biznesa attīstību, nevajadzētu paļauties tikai uz likteņa labvēlību, taču tas arī nenozīmē, ka biznesā būs stagnācija vai problēmas. Vienkārši 2024. gadā naudas veiksme būs atkarīga tikai no pašu Vēžu darba un lēmumiem. Tātad, jāatrota piedurknes un jāķeras pie darba!

Vasarā, visticamāk, kāds notikums Vēžiem sagādās prieku un ienesīs sirdī mieru un mīlestību.

Lauva

Lauvai gads nebūs viegls. Panākumi, nauda, mīlestība būs jāizcīna. Neviens neko nepasniegs uz sudraba paplātes. Taču cīņas norūda un pārbaudījumi zīmes pārstāvjiem nāks par labu, ja vien, protams, Lauva nenolaidīs rokas un nepadosies.

Liktenis var Lauvām dāvāt veiksmi. Apstākļi bieži atrisināsies par labu zīmes pārstāvjiem, cilvēki palīdzēs. Ir svarīgi nešaubīties par savām spējām un rīkoties atbilstoši apstākļiem.

Ir iespējami daži kāpumi un kritumi, neskaidrības saistībā ar attiecībām. Kāds, kuram Lauvas uzticas, parādīs sevi negaidītā veidā. Zīmes pārstāvjus var maldināt, pievilt, nodot. Protams, tas apbēdinās, bet vismaz apkārt vairs nebūs tie, kas klusībā nevēl Lauvai labu.

Jaunava

2024. gadā Jaunava piedzīvos finansiālus panākumus, taču, lai tas notiktu, būs jāpacenšas: smagi jāstrādā vai jāiegulda ienesīgā projektā. Tomēr jābūt uzmanīgām ar ieguldījumiem. Ja kļūdīsies un noticēs kādai avantūrai, var palikt pie sasistas siles. Labāk pelnīt naudu, paļaujoties tikai uz sevi. Īpaši veiksmīgs naudas pelnīšanai būs Pūķa gada vidus.

Mērķtiecība un pašapziņa palīdzēs tikt galā ar problēmām profesionālajā jomā. Jaunavām var nākties uzņemties jaunus pienākumus. Kādā brīdī liksies, ka priekšā ir strupceļš un no tā nav izejas, taču izeja no sarežģītās situācijas atradīsies.

Mīlestības lietās jābūt uzmanīgām. Ģimenes cilvēkiem būs liela iespēja nogriezties “ne tur”. Jaunavas var apburt kāds jauns cilvēks, kurš parādīsies tuvumā, bet diez vai vajadzētu ļauties īslaicīgai kaislei. Novērtējiet cilvēku, kurš jau ir tuvumā. Vientuļās Jaunavas var droši iesaistīties dēkās. Nav teikts, ka tās beigsies ar laulību, bet patīkamas atmiņas noteikti atstās.

Svari

Svari 2024. gadu atcerēsies kā labvēlīgu periodu. Zīmes pārstāvjiem pavērsies jaunas iespējas profesionālajā un finanšu jomā. Turklāt pozitīvās pārmaiņas notiks it kā pašas no sevis. Lai gan patiesībā Svari piesaistīja veiksmi, centīgi strādājot 2023. gadā.

Gūt panākumus radošajā jomā zīmes pārstāvjiem var traucēt emocijas. Varētu domāt, ka šajā jomā emocijas palīdz piedzimt kam neparastam un spilgtam, taču Pūķa gadā jūtas var traucēt ideju virzību. Lai gūtu panākumus, noderēs vēss aprēķins.

Pūķa gadā mīlestība var Svarus piemeklēt pavisam negaidīti un sagraut visus nākotnes plānus. Īpaši tas attiecas uz vientuļajiem zīmes pārstāvjiem, kuri meklē otro pusīti. Paskatieties apkārt uzmanīgāk. Liktenīgas tikšanās iespējamība būs īpaši augsta maijā – augustā.

Skorpions

Lai gūtu panākumus Pūķa gadā, Skorpioniem vajadzēs kļūt par stratēģi un izvēlēties darba jomas, kas patiešām ir ienesīgas vai būs perspektīvas karjeras izaugsmei. Nevajag tērēt laiku sīkumiem, uzņemies tikai tās lietas, kas tevi noteikti aizvedīs pie panākumiem.

Finansēs jābūt uzmanīgiem. Nevajag svaidīties ar naudu, tērēt to bezjēdzīgi, labāk kādu laiku pārvērsties par taupīgu krājēju. Finanšu drošības spilvens var palīdzēt, ja viss nenotiks pēc plāna.

Mīlestības līkloči Skorpionu dzīvē 2024. gadā var būt dāmu romāna cienīgi. Iespējamas spontānas attiecības, krāpšana, nodevība un neparastas iepazīšanās, kas var apgriezt dzīvi kājām gaisā. Taču, ja Skorpioni novērtē partnerus, tad Pūķa gadā viņi nedosies „pa kreisi”, bet gan stiprinās esošo mīlestību.

Strēlnieks

Strēlniekam neklāsies viegli. Pārbaudījumi apdraudēs no visām pusēm un būs ātri jāreaģē. Ja vilcināsies, problēmas sāks saasināties. Ir svarīgi cīnīties ar grūtībām, tiklīdz tās rodas.

Problēmas var novest zīmes pārstāvjus izmisumā vai arī pavērt viņiem jaunas iespējas. Pūķa gads Strēlniekam paies ar devīzi: “Caur ērkšķiem uz zvaigznēm”. Pastāv liela varbūtība, ka viņi spēs pārvarēt visas nepatikšanas un sasniegt negaidīti augstus rezultātus. Strēlnieki var sagaidīt gada beigas kā uzvarētāji.

Mīlestības lietās Strēlniekam veiksies. Viņu pievilcība pretējā dzimuma acīs ievērojami palielināsies. Ja zīmes pārstāvji ir izslāpuši pēc jauniem, spilgtiem romāniem, tad Pūķis tos sagādās, tiklīdz viņi izliks savus mīlas tīklus. Nav jāgaida, kad princis baltā zirgā vai princese atradīs un piedāvās roku un sirdi. Labāk kaldināt savas mīlestības uzvaras pašam.

Mežāzis

Mežāžiem gads sadalīsies divās daļās. Pirmajā pusgadā būs centīgi jāstrādā, jārisina problēmas, jākārto attiecības. Gada otrajā pusē varēs plūkt savu pūļu augļus.

Zīmes pārstāvjiem svarīgi pirmajos sešos mēnešos mēģināt nostiprināt savas pozīcijas profesionālajā un finansiālajā sfērā. Tad viss ritēs kā pats no sevis. Mežāžiem var pavērties negaidītas iespējas.

Mīlestības frontē likteņa izraisītas pārmaiņas nevajadzētu gaidīt. Šajā jomā viss būs zīmes pārstāvju rokās. Ja vēlēsies iekarot kāda sirdi, viņi to varēs izdarīt, taču nevajadzētu gaidīt, ka kāds viņus lenks un medīs.

Finansiālā situācija būs nestabila, taču arī nebūs jāskaita katrs cents. Zīmes pārstāvji ir apdomīgi cilvēki, viņi varēs nopelnīt naudu un pat nostiprināt savu finansiālo stāvokli, jo īpaši tāpēc, ka Pūķis viņiem palīdzēs šajā jomā – pasviedīs dažādas idejas un sniegs iespējas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri var sagaidīt pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē. Viņiem pavērsies jaunas iespējas, tiks saņemti interesanti piedāvājumi. Pastāv liela karjeras vai finansiālās izaugsmes iespējamība. Protams, būs daudz jāstrādā, bet atlīdzība par darbu iepriecinās.

Parādīsies radošas idejas, kuras vēlēsies īstenot dzīvē. Pat tajos Ūdensvīros, kuri nekad nav uzskatījuši sevi par radošām personībām, pēkšņi pamodīsies vēlme darīt kaut ko “savu”, neparastu. Nedzeniet mūzu prom, mēģiniet realizēt savas idejas. Rezultāts var būt diezgan negaidīts.

Pūķa gads būs labs periods ģimenes attiecību stiprināšanai un veidošanai. Ir pienācis laiks kāzām un bērnu piedzimšanai. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem jācenšas uzsākt jaunas attiecības. Tās var novest pie laulībām. Vēl viena notikumu attīstības iespēja ir šķiršanās no kāda, kurš sen jau burtiski saindē dzīvi. 2024. gads būs piemērots, lai tiktu vaļā no vecā un uzsāktu ko jaunu.

Zivis

2024. gads pārbaudīs Zivju spēkus. Zīmes pārstāvjus sagaida problēmas, raizes, grūtības ar darbu vai biznesu saistītos jautājumos. Nebūs viegli izdzīvot. Ir iespējama darba maiņa. Bet! Tuvojoties gada beigām, Zivis sapratīs, ka viss, kas noticis, ir uz labu. Viņu pozīcija profesionālajā frontē uzlabosies.

Arī finansiālajā sfērā viss nebūs gludi, taču nenāksies skaitīt pēdējos centus, ja Zivis saprātīgi ekonomēs un nemetīsies avantūrās, lai “maģiski” uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Līdz gada beigām jūsu rokās ieplūdīs finanses, turklāt tādos apmēros, uz kādiem zīmes pārstāvji pat necerēja.

Kaut kas liels un gaišs mīlas sfērā var notikt no aprīļa līdz septembrim. Zīmes pārstāvjiem vajadzētu kļūt aktīvākiem mīlas meklējumos, ja vēlas uzsākt romānu, kas pāraugs ilgtermiņa attiecībās. Ģimenes Zivīm nav par ko bažīties. Saikne ar partneri tikai nostiprināsies, ja pieliksi vajadzīgās pūles.