Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Hallo, policija!

- Kas ir 90-60-90??
- Braukšana garām ceļu policistu postenim.

Biezais brauc ar savu mersi, un notriec policistu. Domā, ka sūdi būs un kaut kur jānoslēpj, iemet bagāžniekā un aizbrauc uz kapiem. Tur kapracis minimāli iedzēris un biezais pieiet pie šā: "Es tev dodu simts latus, tev viņš jāaprok un tas paliek starp mums, labi?" Kapracis: "Labi" Labs ir, viss nokārtots. Nākamajā dienā biezais atkal notriec policistu un, ilgi nedomādams, ved uz kapiem. Kapracis jau sadzēries. Biezais atkal iedod šim simts latus un kapracis aprok. Biezais brauc mājās. Ceļa malā patrulējošie policisti sarunājas savā mašīnā: "Ko viņš tur katru dienu kapos var darīt? Braucam skatities!" Aizbrauc un skatās - tur kapracis guļ piedzēries ar lāpstu rokā. Policists ar kāju pabaksta viņam: "Eu, kas tev?" Kapracis kā ceļas, tā dod mentam ar lāpstu pa galvu un saka: "Tu, mērgli, cik reizes tevi var rakt?"

Pusnakts. Zvans policijas iecirktnī.
- Piedodiet lūdzu, cikos atvērsies vīnu veikals?
- 10:00 no rīta.
- Paldies!
Pēc laika atskan vēl viens zvans policijas iecirknī. Tā pati balss, tikai neskaidrāk jautā:
- Piedodiet lūdzu, cikos veras tas vīnu veikals?
- 10:00 no rīta.
Zvanītājs nomurmina pateicības vārdus un noliek klausuli. Pēc laika atkal atskan zvans policijā. Klausulē elsas, knapi dzirdams un saprotams, ka jautātājs vēlas zināt, cikos atvērsies vīnu veikals.
Policists atbild: "10:00 no rīta, bet jūs tur iekšā neielaidīs, jūs jau esat 'tepiķī'"
- Nē, nē es jau esmu te iekšā, gribu tikt ārā!

- Hallo, policija! Ātri brauciet, mani mēģina izvaro... oo.. ooo... oooo... nu labi, nebrauciet!

Policija atrod cilvēku bezsamaņā ar nazi mugurā. Pēc izrakstīšanās no slimnīcas pret viņu tiek ierosināta krimināllieta par nelikumīgu aukstā ieroča nēsāšanu.

     [+] [-]

, 2010-11-15 22:43, pirms 14 gadiem
:d man patīk