Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Pēc vairāku gadu pauzes kanālā TV3 atgriežas smiekli un joki

Redakcija
Redakcija

Pēc vairāku gadu pauzes kanālā TV3 atgriežas smiekli un joki. Jauns izklaidējošs šovs “Nu, nopietni?” jau no 16. septembra būs skatāms sestdienu vakaros plkst. 20.40. Raidījuma dalībnieku lomā iejutīsies ar dzirkstošu humora izjūtu apveltītas personības – Baiba Sipeniece-Gavare un Valters Krauze, Rūdolfs Kugrēns un Māra Sleja.

Jaunais iknedēļas humora apskats jokos par politiku, sadzīvi, sabiedrību, dīvānu ekspertiem, tautas balsi, būs arī studijas viesis un Rūdolfa ziņu apskats. Pirmais raidījums veltīts kanāla TV3 25 gadu jubilejai un būs dubultizlaidums. Tas atskatīsies uz Latvijas vēsturi un TV3, vērtēs notikumus, kas bijuši raidījuma "Valstī viss ir kārtībā" uzmanības centrā, un meklēs to ietekmi mūsdienās.

“Mēs nonācām pie secinājuma, ka televīzijā jau 8 gadus nekas tamlīdzīgs nav bijis un nolēmām, ka šī niša ir brīva. Mūsu sastāvs ir mazliet mainījies, bet arī dzīve mainās, kā reiz teicis Rainis – “Pastāvēs, kas pārvērtīsies!” Jaunajā raidījumā atskatīsimies uz nedēļas notikumiem gan politikā, gan sabiedrībā no tā redzespunkta, no kura esam raduši to darīt. Ceru, ka politiķi mūs nepievils un dos iemeslu daudz un sirsnīgi strādāt. Arī sabiedrībā atpazīstamie cilvēki ir mazliet atstāti novārtā, tāpēc mēs nolēmām, ka mums arī par viņiem jāņem rūpe,” tā par raidījuma tapšanas aizkulisēm stāsta Baiba Sipeniece-Gavare.

Šis būs amizants almanahs cilvēkiem, kam to vajag. Valters Krauze liks lietā savas prasmes un iejutīsies visdažādākajās personālijās, Rūdolfs sniegs ieskatu nedēļas svarīgākajos notikumos, bet Māra dosies ielās, lai noskaidrotu, ko par to visu domā sabiedrība.

Skaties jauno humoršovu “Nu, nopietni?” jau no 16. septembra sestdienu vakaros plkst. 20.40 kanālā TV3.