Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

“GEFCO Baltic” izstrādājis ikdienas pārvadājumu līniju no Polijas uz Baltijas valstīm un Somiju

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA “GEFCO Baltic”, īstenojot uzņēmuma darbības paplašināšanu, ir izstrādājis jaunu pakalpojumu – preču pārvadājumu līniju no Polijas uz Baltijas valstīm un Somiju, kur 48-96 stundu laikā tiek veikta preču piegāde. Šis pakalpojums būs saistošs dažādu profilu uzņēmumiem, jo tiks nodrošināti pārvadājumi, sākot no neliela izmēra paciņām līdz pat 20 paletēm.

”Mūsdienās efektīva laika un pieejamo resursu izmantošana daudzās industrijās ir būtiska, lai spētu konkurēt tirgū. Klienti vēlas saņemt efektivitāti, ātrumu, laika plānošanas iespējas un risinājumus, lai koordinētu resursus, īpaši parūpējoties par neikdienišķām situācijām dažādos tirgos. Esmu apmierināts, ka mūsu jaunais pakalpojums atbilst klientu vēlmēm, tāpēc paredzu, ka tas radīs lielu interesi gan esošo, gan jaunu klientu vidū”, uzsver Martinas Keršis (Martynas Keršys), “GEFCO Baltic” ģenerāldirektors.

Ir svarīgi atzīmēt, ka jaunais pakalpojums ir savienots ar “GEFCO” tīklu, kurā ietilpst 276 kravu konsolidācijas punkti visā Eiropā. Tas iekļauj pilnu pārredzamību ar “GEFCO” izsekošanas sistēmas palīdzību (Track&Trace system), optimālu transportēšanas plānu, kas garantē konkurētspējīgu izpildes laiku un iespēju izmantot “GEFCO” noliktavas savlaicīgai piegādei uz klientiem.
Ikdienas preču piegādes līnija nodrošinās operatīvu piegādi, nezaudējot klienta laiku. “GEFCO” jaunā ikdienas līnija ir viens no labākajiem tranzīta risinājumiem, kas šobrīd pieejams tirgū. Mūsdienās ātrums ir būtisks – ja spēj būt ātrāks par saviem konkurentiem – tu gūsti panākumus.
Līdzās jaunajam pakalpojumam, “GEFCO Baltic” piedāvā arī iepakojumu atgriešanas risinājumu, kā piemēram, koka vai metāla iepakojumu atgriešana klientam, kas tiek izmantots atkārtotai preču iepakošanai, tādējādi sekmējot ilgtspējīgu domāšanu, kam ir pozitīva ietekme gan uz vidi, gan uzņēmējdarbības attīstību.

Loģistikas tendences – uzticamība un efektīva datu izmantošana

Analizējot loģistikas un transporta industrijas tendences, Martinas Keršis norāda, ka mūsdienās Track&Trace sistēma ieņem stabilu pozīciju industrijā: “Tiek prognozēts, ka rīki, kas ļauj klientiem virzīt loģistiku, piemēram, apturēt piegādi jebkurā laikā vai uzglabāt sūtījumu noliktavā ilgāku laiku, strauji attīstīsies tuvāko gadu laikā. Klients vēlas saņemt preces, tiklīdz tās tiek pasūtītas, tādēļ tas paātrinās pakalpojumu ātrumu un attīstīs prognozējamību”.
Centralizēta sistēma, kur klients var izsekot sūtījumu un redzēt tā piegādes progresu ar mobilās aplikācijas palīdzību, ir ieņēmusi stabilu pozīciju kā viens no klientu pieprasītākajiem pakalpojumiem. Klients vēlas redzēt, kad sūtījums ir paņemts un vai tas tiks piegādāts plānotajā laikā – uzticamība un pārredzamība ir vēl viens loģistikas un transporta nozares stūrakmens.
Tāpat arvien biežāk tiek uzsvērta nepieciešamība pēc lielo datu apstrādes – materiāla, lai analizētu servisu, tā kvalitāti un uzticamību atbilstoši klientu vajadzībām. Vēsturisko datu pieejamība un reālā laika dati var atvieglot piegāžu un uzglabāšanas plānošanu, nodrošinot labāku biznesa lēmumu pieņemšanu.

Ekonomiskie procesi rada jaunus izaicinājumus

Līdzās efektivitātei un ātrumam, pakalpojumu sniedzējiem ir jābūt gataviem saskarties ar izaicinājumiem, ko izraisa atšķirīga ekonomiskā izaugsme. “Šis ir īpaši jāņem vērā, strādājot globāli – ir vērojama nepārtraukta izaugsme un recesija dažādos tirgos, kas ietekmē visas iesaistītās puses. Klienta vajadzības ir atkarīgas no tirgus situācijas, tāpēc “GEFCO” uzdevums ir variēt starp abiem – klienta vēlmēm un reālajām iespējām. “GEFCO” un citi loģistikas uzņēmumi savu darbību fokusē tā, lai atrastu veidu, kā klienta darbības padarītu efektīvākas, neskatoties uz ģeopolitiskajiem un ģeogrāfiskajiem procesiem”, piebilst M.Keršis.
Martinas Keršis arī norāda, ka šogad paredzama izaugsme Baltijas loģistikas tirgū, jo visu trīs valstu ekonomikas visticamāk turpinās stabilu kāpumu, tajā skaitā palielinot eksporta apjomus. Baltijas tirgus izaugsmi veicinās kopējā izaugsme Eiropas tirgos, kur mēs iespējams redzēsim izaugsmi visās nozarēs.