Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Ziemas riepas internetā: četras priekšrocības, kuras novērtē internetveikalu cienītāji

Redakcija
Redakcija

Mūsdienās praktiski jebkuru preci iespējams iegādāties gan “parastā” veikalā, gan internetā, un izņēmums nav arī dažādas autopreces, tostarp – riepas. Katram no iepirkšanās veidiem ir savas priekšrocības, taču šoreiz palūkosim, kāpēc ziemas riepas internetā kļūst arvien populārāks pirkums!

Ieguvums #1: iespēja salīdzināt cenas (un būtiski ietaupīt)

Internetveikalos vari ļoti ērti salīdzināt preču cenas – tas prasa vien dažas minūtes laika. Un, atšķirībā no fiziskajiem veikaliem, internetveikalam nav nepieciešams tērēt kaudzi naudas par noliktavas telpām; atkrīt arī vairāki citi izdevumi, līdz ar to klientiem lielākoties tiek piedāvātas zemākas cenas. Protams, jārēķinās ar to, ka preces bieži tiek sūtītas no noliktavām, kas atrodas ārpus mūsu valsts robežām, līdz ar to var nākties pagaidīt dažas dienas vai pāris nedēļas, kamēr lētas riepas mēro savu ceļu līdz internetveikalam. Bet, ja riepu iegādi neatliksi līdz pēdējam, tas neradīs nekādas problēmas!

Ieguvums #2: ja nepieciešams, preci iespējams saņemt kaut pie mājokļa durvīm

Foto: Shutterstock.com

Lai gan arī parastie veikali mēdz piedāvāt preču piegādi līdz mājām, tas parasti ir maksas pakalpojums, turklāt līdz veikalam Tev tāpat būs jānonāk. Ar internetveikaliem viss ir daudz vienkāršāk – riepas vari pasūtīt jebkurā sev ērtā laikā, nemaz neizejot no mājas. Un, ja pats doties uz internetveikalu negribēsi arī pēcāk, atliek vien norādīt, ka vēlies piegādi uz Tevis izvēlēto lokāciju, lai pasūtījums nonāktu kaut līdz mājas vai garāžas slieksnim. Turklāt bieži vien klientiem tiek piedāvātas dažādas akcijas, kuru ietvaros piegāde pieejama par ļoti simbolisku samaksu vai pat par brīvu.

Ieguvums #3: ievērojams laika ietaupījums

Šis ieguvums lielā mērā ir saistīts ar iepriekšējā paragrāfā minēto informāciju. Vari parēķināt pats, cik daudz laika prasa došanās uz konkrētu riepu veikalu, to iegāde (“karstajā” sezonā nākas saskarties arī ar pircēju rindām), kā arī došanās atpakaļ mājup. Lielākajā daļā gadījumu tam vajadzēs veltīt vismaz pusotru stundu no sava laika. Ziemas riepas internetā savukārt vari pasūtīt dažu minūšu laikā, bet par piegādi parūpēsies kurjers (ja vien pats nevēlēsies riepas saņemt klientu apkalpošanas centrā).

Ieguvums #4: piemērotāko riepu atrašana vienkārši un bez stresa

Riepu klāsts ir ļoti plašs, tāpēc ir svarīgi pirms to iegādes atrast gan Tavam automobilim, gan braukšanas stilam un apstākļiem piemērotākās riepas. Un, ja šim aspektam pieiesi atbildīgi, arī tas var prasīt zināmu laiku (tomēr to taupīt nevajadzētu, jo runa ir gan par komfortu, gan drošību uz ceļa). Internetā to izdarīt ir daudz vienkāršāk, jo kvalitatīvs internetveikals pie katra modeļa būs norādījis gan riepu galvenos parametrus, gan informāciju no ražotāja, ja tāda ir.

Foto: 1a.lv

Tāpat lieti noderēt var arī ērtie preču filtri, ar kuru palīdzību iespējams ātri atlasīt ziemas riepas pēc konkrētiem parametriem, piemēram, diametra, degvielas patēriņa klases un daudziem citiem. Izklausās ērtāk, nekā braukt uz veikalu, vai ne?

Ja esi nonācis līdz šī raksta beigām, pastāv vismaz 90% iespējamība, ka arī Tev aktuāls jautājums ir riepu iegāde ziemas periodam, un laika vairs nav nemaz tik daudz; kā zināms, no 1. decembra ar tām obligāti jābūt aprīkotām visām automašīnām, kas piedalās ceļu satiksmē. Kvalitatīvas ziemas riepas internetā piedāvā interneta veikals 1a.lv – pārliecinies par to pats jau tūlīt!