Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0


Vistas fileja citrona mērcē

Vai zinājāt, ka vistas gaļā ir pat līdz 10 reizes mazāk tauku kā citās, un tā satur līdz 25 % vairāk olbaltumvielu kā, piemēram, cūkgaļa? Nepašaubāmi, no vistas gaļas var pagatavot neskaitāmus, daudzveidīgus ēdienus - šoreiz aicinām palutināt garšas kārpiņas ar vistas fileju skābenā citrona mērcē.

Nepieciešams:

1/2 kg vistas filejas,
1 paciņa vistas gaļas garšvielu,
1 citrons,
sāls,
pipari,
eļļa.

Pagatavošana:
1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pievieno sāli, piparus, garšvielas. Visu sajauc, ļauj 15 - 20 minūtes ievilkties.

2. Citronu griež plānās šķēlēs.

3. Vistas fileju cep eļļā uz vidējas liesmas, virsū uzklāj citrona šķēles, kurām ieteicams nogriezt arī miziņu, jo citādi veidojas rūgtums.

Pasniedz ar kartupeļu u.c. ēdieniem pēc izvēles.

Labu apetīti!