Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Ja vēlies būt klāt – aicinām! klātbūtnes dueti

Redakcija
Redakcija

2016.gada 18.septembrī no plkst.13.00 līdz 15.00 gleznotāja Māra Upzara personālizstādē „Vakara pastaiga”, Latvijas Mākslinieku savienības galerijā, 11.novembra krastmala 35, Rīgā, dejas mākslas grupa ZI temp.dance uzsāks projektu klātbūtnes dueti, kurā dažādi Latvijas mākslinieki vienojas, lai kopā izaicinātu klātbūtnes spējas kontaktimprovizācijas duetā un pilnveidotu kontaktimprovizāciju kā skatītājam atvērtu procesu, kas sniedz pietiekoši skaidru informāciju, lai būtu to interesanti vērot.

Pirmajā duetā tiksies Alise Putniņa un Ilze Zīriņa. Kā trešais partneris būs telpa, kas iedvesmo ar Māra Upzara personālizstādes „Vakara pastaiga” gleznām.

Ja vēlies būt klāt – aicinām! Kaut uz 10 minūtēm, kaut uz 2 stundām.

Projektu atbalsta: Biedrība „Latvijas Mākslinieku savienība”.

Projekta klātbūtnes dueti dalībnieces:
Alise Putniņa
Par sevi: ar visdziļāko interesi radīt un pieredzēt katru mirkli.
Šī brīža moto: elpa un vējš - mani sabiedrotie.
Kontaktimprovizācijas spēks slēpjas: spējā Dalīt! (Svaru, uzmanību, momentu, pieredzi).

Ilze Zīriņa
Par sevi: praktizē kontaktimprovizāciju kopš 2001. gada un šobrīd meklē “pareizo” prāta stāvokli brīžos, kad “uzstājas” telpai ārpus savas dejas.
Šī brīža moto: mēs esam ieausti pasaules tīklā.
Kontaktimprovizācijas spēks slēpjas: spējā ne vien uztvert, bet arī reaģēt “tagad un šeit”.