Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:369, Did:0, useCase: 3


Rīgā notiks Ah Astahovas poētiskais vakars

Redakcija
Redakcija

Kā informē portāls balticevents.info, 8. septembrī uz Lielās Ģildes skatuves notiks dzejniecies no Maskavas, Irinas Astahovas poētiskais vakars.

Vairāk Irina Astahova zināma kā Ah Astahova, un viņa ir viena no vadošajām Krievijas dzejniecēm. Dzejnieces uzstāšanās nodrošina pilnas zāles Ukrainā, Krievijā, Baltkrievijā, Gruzijā, Kazahstānā, Francijā, Vācijā, Čehijā, Spānijā un Italijā.

............................................................................................................................................................................................................

Ah Astahovas lirika - viegla un tajā pašā laikā skumja, vienkārša, dziļa un dzīvespriecīga. Ta ir emociju un fantāziju vētra vienā sievietē, kas atstāj paliekošu ietekmi uz daudziem klausītājiem. Viņas koncerts - konceptuāla uzstāšanās ar intonācijas, balsu lomu un kostīmu maiņu muzikālā pavadījumā.

Ļoti strauji Astahovas māksla popularizējās 2011. gadā, kad viņa nopublicēja savu pirmo video, kuru nsokatījās ļoti daudz cilvēku, un kurš guvis milzu popularitāti internetā iolgākā laika posmā.



Dzejniece sarakstījusi vairākas grāmatas, bet debitējusi ar dzejoļu grāmatu «Vīriešu lirika/ Sieviešu lirika», kas iznāca 2013. gadā. Tā it kā savienojs Astahovas abas puses. Pirmā ir ļoti maza un maiga sieviešu dvēsele, bet otrājā apslēpts samērā agresīvs stils.

2016. gadā Astahova ieguva Zelta Gorguļiju nominācijā «Labākais gada projekts».

Savās uzstašanās dzejniece stāsta par dzīves ceļa meklējumiem un dalās laimes sasniegšanas noslēpumos.

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.