Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Iemīļotā bērnu TV raidījuma “Ukulele” varoņi aicina ieskandināt pavasari kopā

Redakcija
Redakcija

Arī 2024. gada pavasarī muzikālā TV raidījuma bērniem “Ukulele” skatītāji tiek aicināti pievienoties Uku, Lelei un Dieziņam koncertprogrammā “Pavasaris”, kas jau no 27. aprīļa līdz 19. maijam norisināsies Ikšķilē, Babītē, Smiltenē, Ķekavā un Jelgavā!

Laikā, kad mostas dzīvā daba un arī dienas kļūst saulainākas, Uku, Lele un Dieziņš vēlas doties ciemos pie saviem skatītājiem, lai muzikāli un kopīgi ieskandinātu un priecātos par pavasari! Koncertos Uku un Lele dziedās bērnu iemīļotās dziesmas no raidījuma “Ukulele” – lielāko daļu no tām radījusi talantīgā komponiste Laura Polence, kas pazīstama arī kā “Tutas lietu” dziesmu autore. Līdzās varoņiem Uku (Uldis Siliņš), Lelei (Annija Putniņa) un Dieziņam (Elīna Bojarkina) uz skatuves kāps arī pianists un koncerta mākslinieciskais vadītājs Raimonds Petrauskis, perkusionists Ernests Mediņš, ģitārists Rihards Goba un saksofonists Oskars Petrauskis. Koncerta režisore Marta Selecka, horeogrāfs Rolands Meržejevskis.

Koncertprogramma paredzēta bērniem vecumā no 1 līdz 6 gadiem, tāpēc radošā komanda ir parūpējusies, lai radītu patīkamu un aizraujošu pieredzi arī pašiem mazākajiem klausītājiem.

Tiekamies koncertos:
27. aprīlī plkst. 10:30 un 12:30 Ikšķilē, Ikšķiles Tautas namā;
28. aprīlī plkst. 10:30 un 12:30 Babītē, Babītes Kultūrizglītības centrā;
12. maijā plkst. 11:00 Smiltenē, Smiltenes Kultūras centrā;
18. maijā plkst. 10:30 un 12:30 Ķekavā, Ķekavas kultūras namā;
19. maijā plkst. 11:00 Jelgavā, Jelgavas Kultūras namā.

Biļetes pieejamas ŠEIT un visās Biļešu paradīzes kasēs.

Ieejas biļete nepieciešama katram apmeklētājam, neatkarīgi no vecuma. Latvijas goda ģimenēm, izmantojot apliecību “3+ karte” sniegta iespēja iegādāties biļetes uz koncertu ar 15% atlaidi.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks filmēts un fotogrāfēts! Gadījumā, ja nevēlaties, lai Jūs filmē/ fotogrāfē, lūdzu, vērsties pie biļešu kontroles!