Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Ar koncertu VEF Kultūras pilī izskanēs dziedošo aktieru salidojums «O, kādi zēni!»

Redakcija
Redakcija

28. novembrī plkst.19 ar koncertu VEF Kultūras pilī izskanēs dziedošo aktieru salidojums «O, kādi zēni!», uz kuru aicina Latvijas Nacionālā teātra aktieri Mārcis Maņjakovs, Juris Hiršs un Gundars Grasbergs, kā arī neatkarīgie aktieri Jānis Paukštello, Jānis Kirmuška un Edgars Pujāts.

Koncertā skanēs gan populāras latviešu komponistu dziesmas no teātra izrādēm («Zilais karbunkulis», «Lilioma dziesma» u.c.), gan citas iemīļotas melodijas – «Puiši, puiši, kas tie puiši», «Bez puišiem nevar tik un tā» u.c.. Protams, neiztiks arī bez jokiem un labsirdīgas apcelšanās. Arī skatītāji koncertā tiks aicināti dziedāt līdzi, tāpēc ieteicams laikus atkārtot zināmāko dziesmu vārdus!

«Vienkopus šādā sastāvā neesam satikušies pat «Spēlmaņu naktī»! Mēs esam tik dažādi, bet ar vienotu mīlestību pret dzīvi, skatuvi un dziesmu, tāpēc šī būs neaizmirstama satikšanās,» par gaidāmo koncertu saka mākslinieki.

Par pavadījumu koncertā gādās grupa «ARmaestro» Anatolija Livčas vadībā: Miķelis Vīte (bungas), Viktors Veļičko (kontrabass), Artūrs Kutepovs (ģitāra) un Anatolijs Livča (klavieres).

Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.