Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Igo aicina uz Ziemassvētku programmu «Patiešām priecīgi Ziemassvētki»

Redakcija
Redakcija

Populārais dziedātājs Igo ir sagatavojis īpašu Ziemassvētku programmu «Patiešām priecīgi Ziemassvētki», kura, sākot ar 15. decembri, skanēs Latvijas pilsētu koncertzālēs un kultūras namos.

«Ziemassvētki ir iemīļotākie un tradicionālākie svētki, kad mājās pie viesību galda satiekas ģimene un draugi – cilvēki, kuriem ir dažāda dzīves pieredze un dažādi sapņi. Iespējams, viesu pulciņā būs kāds jaunpienācējs, iespējams, kāda cilvēka vairs nav mūsu vidū… Katram no mums padomā ir kāds stāsts, ar kuru padalīties draugu un ģimenes lokā. Kāds notikums būs paša piedzīvots, kāds – varbūt dzirdēts pa radio; kāds varbūt stāstīs par paša pagaidām nepiepildītajiem sapņiem. Kāds stāsts būs smieklīgs, kāds – mazliet skumjāks. Tāda būs arī mūsu Ziemassvētku koncertu programma, kurā katra dziesma būs stāsts,» gaidāmos koncertus ieskicē Igo.

Koncertos skanēs vairākas Igo paša radītās kompozīcijas, tostarp – arī nesen tapusī Ziemassvētku dziesma «Patiešām priecīgi Ziemassvētki». Tāpat programmā iekļautas arī Jāņa Strazda dziesmas «Nojausma», «Tevi gaidot» un citi skaņdarbi. «Tā būs ļoti raiba satikšanās svētku vakarā. Protams, būs gan nopietnas lietas, taču būs arī smieklīgais, jautrais un negaidītais,» dziedātājs piebilst.

Kopā ar Igo muzicēs Jānis Strazds (taustiņi), Ainis Zavackis (perkusijas) un Aivars Meijers (kontrabass). Koncertos arī pats Igo spēlēs vairākus mūzikas instrumentus, tādējādi piedodot plašu skanējuma amplitūdu.

Koncerti «Patiešām priecīgi Ziemassvētki» notiks:

15.decembrī plkst. 19.00 Latgales Vēstniecībā GORS
17.decembrī plkst. 18.00 Mārupes Kultūras namā
19.decembrī plkst. 19.00 Jelgavas Kultūras namā
20.decembrī plkst. 19.00 Salaspils kultūras namā RĪGAVA
22.decembrī plkst. 19.00 Lielvārdes Kultūras namā
25.decembrī plkst. 19.00 Liepājas koncertzālē LIELAIS DZINTARS
26.decembrī plkst. 19.00 Vidzemes koncertzālē CĒSIS
29.decembrī plkst. 19.00 Kultūras centrā ULBROKAS PĒRLE

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.