Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Relicseed izdod jaunu dziesmu un izsludina 20 gadu jubilejas koncertu

Redakcija
Redakcija
7.februārī, kinoteātra Forum Cinemas lielajā PEPSI kinozālē notika grupas jaunākās dziesmas “The Difference” videoklipa pirmizrāde. Skaņdarbs miksēts kinoteātra videi atbilstošajā Dolby Atmos skaņas formātā studijā “Rock Shelter Studio”.

“The Difference” ir jaunākais ieraksts kopš minialbuma “Ideoloģija” (Relicseed Recordings), kas nāca klajā 2017. gadā. Dziesma ir simbolisks vēstījums par pārmaiņām un to nepieciešamību kā katra cilvēka personīgajā dzīvē, tā sabiedrībā kopumā. Pārmaiņas veikusi arī pati grupa: šogad nolemts atsākt kopīgi muzicēt un Relicseed 20 gadu jubileju atzīmēt ar priekšnesumu koncertzālē Palladium. Biļetes uz gaidāmo koncertu pieejamas šeit: https://ej.uz/relicseedkoncerts. Pirmās desmit dienas biļešu cena būs tikai 15 Eur.

Relicseed Latvijā nav uzstājušies astoņus gadus, jo ASV ierakstītā grupas otrā studijas albuma “Slaughterhouse” (MicRec, 2014) prezentācijas koncertu turneja noritēja galvenokārt ārpus Latvijas. Gadu gaitā grupas dalībnieku sastāvs vairākkārt mainījies, taču pamats Relicseed starptautiskajiem sasniegumiem ielikts, kopā spēlējot tieši Kārlim Šteinmanim, Jānim Narbutam, Andrejam Upmacim un Edgaram Rakovskim.

Dziesmas ieraksts veikts studijā Rockoffsky Creative Hub. Stereo formātu miksējia Edgars Rakovskis, māsterēja Kārlis Šteinmanis, studijā KS Records
Dziesmu Dolby Atmos formātā miksēja Edgars Rakovskis studijā Rock Shelter Studio.
Videoklipu veidojis Pāvels Trebuhins. Stils: Sinda Krieviņa. Grims: Ilze Lipska

Relicseed dibināta 2004. gadā un ir viena no pieredzējušākajām smagās mūzikas apvienībām Latvijā. Grupa izdevusi trīs albumus, kā arī vairākkārt koncertējusi ASV, Vācijā, Francijā, Polijā, Itālijā, Šveicē, Spānijā, Ungārijā, kā arī Japānā un citās valstīs, dalot skatuvi ar tādām grupām kā Mushroomhead, TYR, Sirenia un Unleash The Archers.
Vērtējums: